GOLDEN CAN:  Robertson ble tildelt Tennent's Golden Can på bakgrunn av sine prestasjoner gjennom fjorårets sesong.

Pris til Robertson

Andrew Robertson har blitt tildelt Tennent's Golden Can, for sine prestasjoner gjennom fjorårets sesong.

Tennent's Golden Can er en pris som blir delt ut til de skotske ikonene i verden som fortjener den mest, i alle kultur-områder. Det kan være alt fra TV, til komedie, musikk og sport. Blant tidligere vinnere av prisen kan man nevne forfatteren Irvine Welsh, som blant annet har skrevet Trainspotting,skuespillerinne Karen Gillan som har spilt i Doctor Who ogAvengers: Endgame, og skuespiller Sam Heughan som er kjent fra seiren Outlander.

Nå føyer Liverpools venstreback Andrew Robertson seg inn i rekken blant store skotske navn som har fått tildelt den gylne kannen.

Alan McGarrie, som er leder i Tennent's, fortalte at skottens utrolige historie, hvor han har gått fra å være arbeidsløs til en Champions League-vinner på bare noen år, som en av hovedgrunnene til at han ble tildelt prisen.

– Andy representerer hver og en av oss som har hatt en drøm om å spille for deres land. Der har vært flere muligheter gjennom hans historie hvor han enkelt kunne slått seg til ro, heller enn å ende opp som kaptein for sitt landslag.

– Men det gjorde han ikke; han fortsatte å jobbe hardt for å oppnå storhet på idrettsarenaen. Derfor mener vi i Tennent's at han er mer enn verdig en Golden Can, sier McGarrie.

Dette kroner et år hvor skotten har vunnet Champions League og havnet på PFA Team of the Year i Premier League. Robertson selv setter stor pris på prisen.

– Jeg er takknemlig for at Tennent's har gitt med denne prisen på slutten av en utrolig sesong. Det er en sann ære å bli en del av noen av de beste Skottland har å by på i kultur og idrett, fra Ivrine Welsh og Biffy Clyro, til Martin Compston og Mark Millar, sier Robertson.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
22.09.2019 kl 19:50

- Det føles som en stor seier

Jürgen Klopp var fornøyd med hvordan hans lag håndterte det som skjedde på Stamford Bridge.

+
22.09.2019 kl 19:00

Lårhøne for Sadio Mané

Liverpools nr. 10 måtte forlate banen på Stamford Bridge midtveis i 2.omgang.

+
22.09.2019 kl 18:29

Alexander-Arnold om hvorfor han tok frisparket

Trent Alexander-Arnold åpnet årets scoringskonto i en hard batalje på Stamford Bridge.

+
22.09.2019 kl 12:51

Assistkonge Alexander-Arnold vil score flere mål

Trent Alexander-Arnold om hva han ønsker å forbedre, hvilke backer han beundrer og hvordan han er blitt mer etablert i Liverpools tropp.

+