GOLDEN CAN:  Robertson ble tildelt Tennent's Golden Can på bakgrunn av sine prestasjoner gjennom fjorårets sesong.

Pris til Robertson

Andrew Robertson har blitt tildelt Tennent's Golden Can, for sine prestasjoner gjennom fjorårets sesong.

Tennent's Golden Can er en pris som blir delt ut til de skotske ikonene i verden som fortjener den mest, i alle kultur-områder. Det kan være alt fra TV, til komedie, musikk og sport. Blant tidligere vinnere av prisen kan man nevne forfatteren Irvine Welsh, som blant annet har skrevet Trainspotting,skuespillerinne Karen Gillan som har spilt i Doctor Who ogAvengers: Endgame, og skuespiller Sam Heughan som er kjent fra seiren Outlander.

Nå føyer Liverpools venstreback Andrew Robertson seg inn i rekken blant store skotske navn som har fått tildelt den gylne kannen.

Alan McGarrie, som er leder i Tennent's, fortalte at skottens utrolige historie, hvor han har gått fra å være arbeidsløs til en Champions League-vinner på bare noen år, som en av hovedgrunnene til at han ble tildelt prisen.

– Andy representerer hver og en av oss som har hatt en drøm om å spille for deres land. Der har vært flere muligheter gjennom hans historie hvor han enkelt kunne slått seg til ro, heller enn å ende opp som kaptein for sitt landslag.

– Men det gjorde han ikke; han fortsatte å jobbe hardt for å oppnå storhet på idrettsarenaen. Derfor mener vi i Tennent's at han er mer enn verdig en Golden Can, sier McGarrie.

Dette kroner et år hvor skotten har vunnet Champions League og havnet på PFA Team of the Year i Premier League. Robertson selv setter stor pris på prisen.

– Jeg er takknemlig for at Tennent's har gitt med denne prisen på slutten av en utrolig sesong. Det er en sann ære å bli en del av noen av de beste Skottland har å by på i kultur og idrett, fra Ivrine Welsh og Biffy Clyro, til Martin Compston og Mark Millar, sier Robertson.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
19.08.2019 kl 22:24

– Det betyr ingenting hvordan du vinner kampene

Georginio Wijnaldum forklarer sine tanker om de varierende prestasjonene i sesongstarten.

+
19.08.2019 kl 21:09

Nå blir det 1. mot 2. plass neste helg!

Liverpool beholder tabelltoppen etter at Manchester United spilte uavgjort mot Wolverhampton.

+
19.08.2019 kl 20:11

Batshuayi senket Liverpool U23

To mål og en assist fra Michy Batshuayi sørget for 3-0 seier til Chelsea U23.

+
19.08.2019 kl 18:44

Carroll forteller hvordan han opplevde rekordovergangen til Liverpool

Andy Carroll ble Liverpools dyreste spiller gjennom tidene da han signerte i 2011. På det tidspunktet visste han lite av hva som ventet han.

+