LANG SESONG:  Sadio Mané har endelig sommerferie, etter en lang sesong.

– Sesongen hans var 13 måneder lang!

Sadio Mané avsluttet sin sesong da hans Senegal tapte finalen i Afrikamesterskapet mot Algerie fredag kveld. Jürgen Klopp er fortsatt ikke sikker på hvordan han skal håndtere hans lange sesong.

Sadio Mané var sentral da Senegal i sommer spilte seg til sin første finale i Afrikamesterskapets historie, men klarte dessverre ikke å gjøre noe med at Algerie stakk av med troféet etter å ha slått Senegal 1-0. Nå får vingen endelig sommerferie.

Spillere kommer sent tilbake

Klopp snakket om hvilke utfordringer han møter i sesongoppkjøringen da han på torsdag møtte pressen før møtet med Borussia Dortmund i den første av tre treningskamper i USA denne sommeren.

– Det er en annen situasjon i år, sammenlignet med i fjor. Med spillere som kommer tilbake senere, og så avsluttet vi sesongen senere enn de andre på grunn av Champions League-finalen. Det gjør ting utfordrende i sesongoppkjøringen, der vi skal forberede oss på en hel sesong, sier Klopp.

Troppen nærmer seg nå fulltallig, når Alisson Becker, Roberto Firmino og Mohamed Salah er forventet tilbake til treningsleiren laget skal ha i Evian i uke 31. Dette betyr at spillerne returnerer 12 dager før Premier League-starten mot Norwich.

– Jeg er ikke bekymret

Dette gjelder ikke for Mané, som var involvert i landslagsfotball i noen uker lenger enn de resterende Liverpool-spillerne. På torsdag innrømmet Klopp at han ikke var sikker når Mané kom til å være tilbake.

– Sadio Mané sin sesong avsluttes denne uken, og den har vart i 13 måneder! Det er lenger enn ett år. Det er langt, og vi må se hvordan vi håndterer det. 16 dager etter finalen i Afrikamesterskapet møter vi Manchester City i Community Shield. Vi må se hva vi gjør.

– Jeg skal snakke med han etter kampen, og så får vi se. Vi må sørge for å forberede Sadio på best mulig måte, men jeg er ikke bekymret, sier Klopp.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
22.09.2019 kl 19:50

- Det føles som en stor seier

Jürgen Klopp var fornøyd med hvordan hans lag håndterte det som skjedde på Stamford Bridge.

+
22.09.2019 kl 19:00

Lårhøne for Sadio Mané

Liverpools nr. 10 måtte forlate banen på Stamford Bridge midtveis i 2.omgang.

+
22.09.2019 kl 18:29

Alexander-Arnold om hvorfor han tok frisparket

Trent Alexander-Arnold åpnet årets scoringskonto i en hard batalje på Stamford Bridge.

+
22.09.2019 kl 12:51

Assistkonge Alexander-Arnold vil score flere mål

Trent Alexander-Arnold om hva han ønsker å forbedre, hvilke backer han beundrer og hvordan han er blitt mer etablert i Liverpools tropp.

+