TRE AV DISSE SPILLERNE VURDERER SIN LIVERPOOL-FREMTID:  Dejan Lovren, Simon Mignolet og Divock Origi er ikke sikre på om de skal fortsette karrieren i Liverpool.

Trio vurderer sin Liverpool-fremtid

Tre førstelagsspillere er usikre på om de skal fortsette karrieren i Liverpool.

Chris Bascombe i Telegraph skriver at Simon Mignolet, Dejan Lovren og Divock Origi er usikre på sin fotballfremtid. Bascombe slår imidlertid fast at ingen av dem vil få lov til å forlate Anfield-klubben uten at Liverpool får riktig pris for dem. Merseyside-klubben er ikke fremmed for tanken på å beholde alle tre.

Liverpool ønsker å få Origi til å skrive under en ny kontrakt, etter hans flotte bidrag forrige sesong, der belgieren scoret både i Champions League-finalen og i semifinalen mot Barcelona.

Liverpool lot Marko Grujic gå på et nytt utlån til Hertha BSC tidligere i dag. For det får Anfield-klubben 2 millioner pund, og summen kan stige til 2,5 millioner pund. Bascombe poengterer at Liverpool i løpet av tre låneopphold dermed nesten har fått tilbake hele kjøpesummen på fem millioner pund som de betalte Røde Stjerne Beograd i 2016.

Hard konkurranse

Ifølge Bascombe ser Jürgen Klopp låneoppholdet som en del av Grujics utvikling, og har signalisert at serberens fotballfremtid på lang sikt fortsatt kan bli på Merseyside.

Konkurransen på midtbanen er imidlertid hard for øyeblikket, og Grujic ville trolig ha fått lite spilletid den kommende sesongen om han hadde valgt å bli på Merseyside. Alex Oxlade-Chamberlain er tilbake etter langtidsskade, og Naby Keita begynte også å vise seg frem mot slutten av forrige sesong. Adam Lallana har riktignok bare ett år igjen av sin nåværende kontrakt, men Klopp har fortsatt tro på Lallana, ifølge Bascombe. 

De spillerne som ikke har spilt landskamper i sommer vil være tilbake på treningsfeltet senere denne uken for å starte preseasontreningen. Det inkluderer Oxlade-Chamberlain og Lallana. 

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.08.2019 kl 22:09

Bekreftet: Coutinho lånes ut til Bayern

Klubbene har bekreftet at brasilianeren skal spille i Bundesliga denne sesongen.

+
16.08.2019 kl 20:45

Alisson er ikke med i Brasil-troppen

Men hovedpersonen selv sier at han er på bedringens vei.

+
16.08.2019 kl 18:30

Coutinho er på vei til tysk fotball

Brasilianeren skulle egentlig ha vært i troppen for Barcelonas ligaåpning fredag kveld.

+
16.08.2019 kl 18:18

Helt tilfreds med Oxlade-Chamberlains omgang

Midtbanespilleren fikk sin første start på 477 (!) dager.

+