Trio vurderer sin Liverpool-fremtid

Tre førstelagsspillere er usikre på om de skal fortsette karrieren i Liverpool.

1. jul 2019 kl 14.32 Einar Kvande

Chris Bascombe i Telegraph skriver at Simon Mignolet, Dejan Lovren og Divock Origi er usikre på sin fotballfremtid. Bascombe slår imidlertid fast at ingen av dem vil få lov til å forlate Anfield-klubben uten at Liverpool får riktig pris for dem. Merseyside-klubben er ikke fremmed for tanken på å beholde alle tre.

Liverpool ønsker å få Origi til å skrive under en ny kontrakt, etter hans flotte bidrag forrige sesong, der belgieren scoret både i Champions League-finalen og i semifinalen mot Barcelona.

Liverpool lot Marko Grujic gå på et nytt utlån til Hertha BSC tidligere i dag. For det får Anfield-klubben 2 millioner pund, og summen kan stige til 2,5 millioner pund. Bascombe poengterer at Liverpool i løpet av tre låneopphold dermed nesten har fått tilbake hele kjøpesummen på fem millioner pund som de betalte Røde Stjerne Beograd i 2016.

Hard konkurranse

Ifølge Bascombe ser Jürgen Klopp låneoppholdet som en del av Grujics utvikling, og har signalisert at serberens fotballfremtid på lang sikt fortsatt kan bli på Merseyside.

Konkurransen på midtbanen er imidlertid hard for øyeblikket, og Grujic ville trolig ha fått lite spilletid den kommende sesongen om han hadde valgt å bli på Merseyside. Alex Oxlade-Chamberlain er tilbake etter langtidsskade, og Naby Keita begynte også å vise seg frem mot slutten av forrige sesong. Adam Lallana har riktignok bare ett år igjen av sin nåværende kontrakt, men Klopp har fortsatt tro på Lallana, ifølge Bascombe.

De spillerne som ikke har spilt landskamper i sommer vil være tilbake på treningsfeltet senere denne uken for å starte preseasontreningen. Det inkluderer Oxlade-Chamberlain og Lallana.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]