– Vi vil definitivt være klare for City-kampen

Virgil van Dijk mener at det ikke er grunn til bekymring etter at Liverpool har tapt tre av sine fire siste kamper, og ser fremover mot møtet med Manchester City.

29. jul 2019 kl 18.46 Odd Sindre Tonning

Etter kampen mot Napoli har media nok en gang stilt spørsmål rundt Liverpools mangel på store signeringer denne sesongen, og om troppen er klar for en ny, lang sesong. Van Dijk mener at det ikke er noen grunn til å bekymre seg.

– Det er mye mer i vente fra dette laget, sier nederlenderen ifølge Liverpool Echo.

– Vi viste til tider lovende fotball mot Napoli, og det er en grunn til at vi er regjerende europeiske mestere. Vi må bare bevare roen.

En tøff treningsleir i vente

reiser Liverpool til Evian, hvor de skal tilbringe den neste uken, og spille en treningskamp mot Lyon på onsdag. Van Dijk tror Liverpools spillere har en tøff treningsuke i vente.

– Treningsleiren i Evian vil definitivt bli viktig for oss. Jeg husket at vi hadde en veldig tøff treningsleir der i fjor. Der var mye hardt arbeid og også mye taktisk arbeid. Jeg forventer litt av det samme denne gangen, sier han.

På denne treningsleiren vil også Liverpools spillere bli gjenforent med Roberto Firmino, Mohamed Salah og Alisson Becker, som kommer tilbake på ferie, samt Xherdan Shaqiri og Naby Keita som kommer tilbake fra skader.

TILBAKE:
TILBAKE:  Virgil van Dijk og resten av Liverpool-troppen returnerer til Evian, hvor de også forrige sesongoppkjøring tilbrakte en uke, som van Dijk beskriver som veldig hard.

Alle vet at spillerne vi mangler er viktige for oss. Det er fakta, men vi må prøve å håndtere situasjonen, sier van Dijk, som ser frem til å få lagkameratene tilbake på treningsfeltet.

Fokuserer på Manchester City-kampen

Liverpool har på de fire siste treningskampene sine tapt mot Borussia Dortmund, Sevilla og Napoli, mens de spilte uavgjort mot Sporting CP. Van Dijk mener at all reisingen Liverpool har hatt må ta noe av skylden for at det har gått som det har gått.

Vi har reist mye. Vi reiste for eksempel til Amerika, hvor vi hadde en veldig hard treningsleir. Mot Napoli var det ganske slurvete til tider, men det er ingen grunn til bekymring mener jeg. Sesongen vår begynner for alvor på søndag, så vårt fokus vil være på den kampen, sier han.

Vi må være på vårt beste mot Manchester City. Dersom vi spiller som vi gjorde mot Napoli på søndag, så kommer vi ikke til å vinne Community Shield, så enkelt er det.

Men vi har en god uke til å forberede oss på kampen, med en treningskamp til i tillegg, noe som er bra for guttene. Vi vil definitivt være klare for Manchester City-kampen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]