DEBUTERTE:  Simon Mignolet debuterte tirsdag kveld, og holdt nullen i Champions League-kvalifiseringen.

Besøkte Melwood for å ta farvel dagen etter debuten for Club Brugge

I dag var han tilbake på Melwood for å si farvel.

Like etter Community Shield-kampen mot Manchester City satte Simon Mignolet seg på flyet til hjemlandet. Dagen etter hadde han signert for Club Brugge, og tirsdag kveld debuterte han da laget slo Dynamo Kiev 1-0 i Champions League-kvalifisering.

Onsdag var han tilbake på Melwood for å ta farvel med spillere og støtteapparat.

– Jeg var her i seks år, så du lærer å bli kjent med folk både på og utenfor banen. Ikke bare spillere og kollegaer, men også de som står bak, så det er alltid fint å møte dem på en mer avslappet måte enn etter finalen når ting pågår, eller når alle må gjøre jobbene sine. I dag var mer avslappet fordi treningen er litt senere, så det er alltid fint å kunne si skikkelig farvel, sier han i et intervju med Liverpoolfc.com.

– Jeg var her i seks år, folkene kjenner meg, og jeg kjenner dem, så jeg synes det er riktig å si farvel før jeg drar tilbake til Belgia, sier han.

Ønsket å føle seg viktig igjen

Forrige sesong satt Mignolet stort sett på benken. Det ble rapportert tidligere i sommer at han kunne komme til å bli som førstekeeper, men når alt kom til alt savnet han spilletid. Derfor ble det Club Brugge

– De siste årene har jeg både tenkt og sagt at jeg ønsker å spille igjen, og være tilbake på banen. Det var laget som ønsket meg mest, og presset mest på for å hente meg. I går spilte jeg, og det var kun første av to utslagskamper så du kan ikke si at det er vunnet, men jeg var på banen og holdt nullen. Vi vant 1-0, og den følelsen etterpå var det jeg ønsket igjen.

– Det er grunnen til at vi er fotballspillere - å ha den følelsen. Ikke bare være viktig i garderoben, være profesjonell og presse guttene - jeg ønsket å være viktig på banen igjen, og det er den muligheten jeg har nå. Derfor tok jeg den med begge hender, sier han.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
17.08.2019 kl 20:25

– Jeg var imponert over hvor gode vi var

Jürgen Klopp var veldig fornøyd med prestasjonen på St. Mary’s.

+
17.08.2019 kl 18:35

VAR-drama da Manchester City avga poeng på hjemmebane

Liverpool overnatter på tabelltoppen, og blir der minst frem til mandag kl. 23.00.

+
17.08.2019 kl 17:28

– Forsvaret må ta sin del av skylden for tabben

Jürgen Klopp sine tanker etter seieren på St. Mary’s.

+
17.08.2019 kl 16:18

Mané var banens klart beste spiller da Liverpool kom fra St. Mary's med tre poeng

Vår spillerbørs etter 2-1 seieren på St. Mary's.

+