KRITISK:  Joe Anderson er kritisk til klubbens søknad om opphavrsrett.

Byrådslederen er imot klubbens merkevareplaner

Liverpool Football Club ønsker opphavsretten for ordet «Liverpool» i fotballsammenheng.

Liverpool Football Clubs kontroversielle planer om å kreve merkevarerett for ordet «Liverpool» har møtt mye motstand fra lokale butikker og folk i byen.

Nå kaster også byrådsleder Joe Anderson seg på, og sier at han og byrådet vil gå mot LFC sitt ønske om å kreve retten til ordet Liverpool i kommersiell fotballsammenheng.

– Jeg mener at du ikke kan varemerke navnet på en by. Jeg setter pris på forholdet vårt med LFC, og vi vil hjelpe med å fjerne kopivarer - men vi vil også beskytte lokale bedrifter og vår merkevare, sier han til Liverpool Echo

Har fått kritikk

Tidligere i sommer har Peter Moore vært i en rekke møter med lokale bedrifter, og med fotballklubben City of Liverpool FC. Klubbens daglige leder mener at LFC prøver å beskytte LFC mot storproduksjon av forfalskede og ikke-originale varer, og ikke er ute etter å gjøre det vanskelig for små bedrifter og klubber.

Den gang sa han at klubben aldri ville søke om monopol for bruk av ordet «Liverpool» - men at det handler om å få stoppet storproduksjonen av ikke-originale varer med klubbens navn.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
15.09.2019 kl 20:05

– Liverpool har en bedre angrepsrekke enn Manchester City

Gary Neville er imponert over Liverpools giftige trio. Robertson mener Bobby er verdensklasse.

+
15.09.2019 kl 17:02

Napoli vant i generalprøven

Slo Sampdoria på hjemmebane.

+
15.09.2019 kl 14:20

– Det er for tidlig å bli stresset over tabellen

Vi har tatt en prat med Tommy Kvarsvik i Manchester Citys norske supporterklubb etter at de lyseblå gikk på en overraskende smell.

+
15.09.2019 kl 13:41

– Vi er fortsatt like gode venner

Sadio Mané har uttalt seg om det som skjedde på Turf Moor.

+