Curtis Jones har signert ny kontrakt

18-åringen har vært i klubben halve livet.

16. aug 2019 kl 18.10 Arild Skjæveland

Liverpool FC bekrefter i dag at 18 år gamle Curtis Jones har signert en ny langtidskontrakt. Midtbanespilleren var inne i det siste kontraktsåret på sin tidligere avtale.

Jones kom til LFC niåring, og har gått fra akademiet og opp på førstelaget, og er en av ungguttene som regelmessig trener på Melwood. Han fikk flere sjanser i sommerens pre-season, og så bra ut da U21-laget tapte mot Oldham i EFL Trophy.

Så langt har han én førstelagskamp for Liverpool. Den kom i FA cupens tredje runde mot Wolverhampton forrige sesong.

– For meg er det enormt. Som lokal gutt er drømmen min å spille for denne utrolige klubben. At manageren og støtteapparatet har tro på meg og tilbyr meg en ny kontrakt gjør meg henrykt, sier han til Liverpoolfc.com.

Drømmer om å bli kaptein

Flere forventet at Jones kom til å bli lånt ut denne sesongen, men det har ikke skjedd.

– Der jeg er i karrieren min nå, mener jeg at det er viktig at jeg bruker tid på avgjørelsene mine, men denne var enkel og rett frem, sier han.

Det er ingenting i veien med ambisjonene og målene. Denne sesongen håper han på spilletid i ligaen.

– Forhåpentligvis kan jeg få debuten min i Premier League, score et mål og gi supporterne det de fortjener. På lang sikt er drømmen min å bli kaptein for Liverpool Football Club, spille hver uke og vinne et trofé. Det er det jeg ønsker å gjøre, men jeg har ikke sett så langt frem, og tar det steg for steg.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]