VANT:  Liverpool slo Chelsea på straffer og vant UEFA Super Cup onsdag kveld.

– Det er mye vi kan gjøre bedre, både individuelt og kollektivt

Liverpool har sluppet til over dobbelt så mange skudd på sesongens tre første kamper som forrige sesong.

Forrige sesong slapp Liverpool til 19 skudd på sine tre første kamper. Det må tas med at det var mot motstandere som West Ham, Crystal Palace og Brighton - mens en denne sesongen har møtt Manchester City, Norwich og Chelsea, og spilt i en halvtime lenger enn forrige sesong.

Likevel, tallet på avslutninger imot er 40. 21 av dem kom i Istanbul onsdag kveld. Joe Gomez er enig i at verken han eller laget spilte en veldig god kamp.

– Jeg mener det er mye vi kunne ha gjort bedre, både jeg personlig og oss som lag. Det var noen slurvete øyeblikk, og vi slapp inn to mål som vi burde ha unngått, sier Gomez til Guardian

– Kollektivt spilte vi ikke god fotball i førsteomgang, og vi klarte ikke å holde skikkelig på ballen. Det var perioder der vi vet at vi kunne gjort det bedre, men vi gravde dypt og prøvde å få et resultat, sier han.

En styrke for laget

Forsvareren mener at akkurat dét er en styrke. At laget klarer å få med seg noe selv om fotballen ikke er av ypperste kvalitet.

– Selv når vi ikke har vår beste dag kan vi få et resultat, og det er det som er forskjellen og grunnen til at vi var så nære å vinne Premier League forrige sesong. Vi var ikke på vårt beste i perioder, men vi forbedret oss, sier han.

Klopp ba spillerne om å grave dypt.

– Han ønsket at vi skulle grave dypt. Alle var slitne, og han ønsket at alle hadde riktig kroppspråk og tenke positivt. Han ønsket at vi skulle si «kom igjen, vi kan vinne dette». En kan alltid si at en ønsker å prestere, men det å vinne troféer og komme over mållinja er karakteristikken av et storlag. Det å få resultatene er forskjellen, og vi er på vei dit.

Til sørkysten på fredag

Torsdag dro Liverpool tilbake til Merseyside med Super Cup-troféet. Allerede fredag sitter de på flyet igjen, med retning Southampton.

– Det stopper aldri, men det er en del av det å være på topp. Du må spille flere kamper enn noen andre dersom du ønsker å være i den beste posisjonen. Vi vil bare dra hjemom og snu, men vi kan ikke klage. Vi er heldige som får gjøre det, sier Gomez.

Southampton - Liverpool spilles lørdag kl. 16.00 og sendes på TV 2 Sport Premium.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.10.2019 kl 21:20

Champions League-finalen kan bli flyttet grunnet Tyrkias militæraksjon i Syria

Champions League-finalen 2020 skal spilles i Istanbul, men UEFA har blitt spurt om flytte finalen.

+
16.10.2019 kl 17:48

Solskjær bekrefter: Pogba og de Gea mister søndagens kamp

Solskjær bekrefter at Manchester United må klare seg uten to av sine største stjerner når Liverpool kommer på besøk.

+
16.10.2019 kl 16:59

Forsinkelse i offentliggjøringen av TV-kampene skaper misnøye blant supportere

TV-kampene i Premier League for desember og januar skulle blitt offentliggjort fredag 11. oktober, men har fremdeles ikke kommet ut.

+
16.10.2019 kl 15:08

Hoever tatt ut i landslagstroppen til U17 VM

Liverpool får enda tynnere dekning på høyrebacken.

+