Forventer å ha Lonergan på benken mot Chelsea

Jürgen Klopp om keepersituasjonen.

12. aug 2019 kl 20.43 Arild Skjæveland

Andy Lonergan er tilbudt en ettårskontrakt, og kommer til å sitte på benken mens Adrian spiller mot Chelsea i Supercupen på onsdag.

– Jeg tror det. Jeg har ikke snakket med John Achterberg om det enda. Vi har snakket mye om keepersituasjonen utenom hva vi gjør på onsdag, sier Klopp til Liverpoolfc.com.

Med Alisson Becker ute i noen uker kommer trolig den tidligere Preston-keeperen til å sitte på benken i kamper utover høsten, mens Caoimhin Kelleher trener seg opp igjen etter operasjon.

– Situasjonen var enda vanskeligere for noen uker siden på grunn av skader, men Caoimhin Kelleher er nå inne i den siste fasen før han er helt tilbake. Han har trent i fem dager eller noe, og fanger baller og slikt. Det ser bra ut, men vi må finne en løsning på kort sikt, og dersom ingenting skulle skje - blir det Andy Lonergan, sier han.

På benken mot Chelsea

Klopp forteller at klubben har bestemt seg for å gi 35-åringen en kontrakt.

– Han har vært med oss, og er en strålende karakter. En veldig fin fyr som hjalp oss mye i pre-season, så nå har vi bestemt oss for å jobbe sammen med ham, sier han.

– Det er en løsning med rutine, men så snart Caoimhin er tilbake, så er Adrian nummer én og Caoimhin sannsynligvis nummer to - men vi må se om han nå kan få noen kamper med U23-laget eller U21 slik at han får kamptrening.

– Vi må se hvordan det blir, men det er slik vi skal løse denne situasjonen.

– Vi får se, men vi kan åpenbart ha mange spillere på benken. Det er bra, og jeg tror Andy blir en av dem, sier Klopp om onsdagens kamp.

Liverpool - Chelsea spilles onsdag kl. 21.00, og sendes på Viasat 4.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]