GITT OPP?  Det høres ut som at Steven Gerrard har gitt opp håpet om å kjøpe Ryan Kent.

Gerrard gjorde et siste forsøk på å sikre seg Ryan Kent

Overgangsvinduet i Skottland stenger ikke før 2. september, men nå høres det ut som Stevie har gitt opp håpet.

Ryan Kent sin forventede overgang til Leeds United gikk i vasken, og slik situasjonen er akkurat nå er han en del av Liverpool-troppen som starter Premier League-sesongen i kveld.

Kent var ikke av spillerne som ble fotografert da førstelaget tok sine profilbilder i forrige uke, og de fleste forventet at han ville ha posert med en ny drakt før overgangsvinduet for de engelske klubbene stengte torsdag kveld.

Det skjedde ikke, og Kent må utenlands dersom han skal få fast førstelagsfotball neste sesong. 22-åringen har prøvd seg ute i Europa tidligere. I 2017 spilte han en halv sesong for Freiburg. Det gikk ikke så bra, og vingen var bare involvert i seks kamper.

I Skottland hadde han stor suksess forrige sesong. Han kom med på årets lag i Skottland, og ble kåret til årets unge spiller. Steven Gerrard har vært desperat etter å få ham tilbake i Ibrox Stadium - og gjorde et siste forsøk i forrige uke.

Håpet virker å være ute

Overgangsvinduet i Skottland stenger ikke før 2. september, men nå virker det som at manager Gerrard har gitt opp håpet.

– Det er ingen hemmelighet at vi prøvde å få Ryan Kent tilbake. Liverpool visste hvor sterk spilleren ønsket å komme tilbake, men jeg ble fortalt av Jürgen Klopp for en uke siden at han ikke kom til å bli lånt ut, så jeg respekterer den avgjørelsen, sier Gerrard til Daily Record.

– Vi sjekket igjen for et par dager siden, og jeg snakket med den tekniske direktøren Michael Edwards. Han gjorde det veldig klart, igjen, at det ikke ville skje, så vi måtte gå for en annen løsning, sier den tidligere kapteinen.

– Vi takker Ryan for alt han har gjort. Tiden vil vise om våre veier krysses igjen, men han er en strålende spiller. Vi gjorde alt det vi kunne for å få ham tilbake, men det gikk ikke, og vi respekterer Liverpool og takker dem for å ha fått lånt ham i et år.

Nå er de i ferd med å sikre seg Brandon Barker. Den tidligere Manchester City-unggutten er frigitt og tilgjengelig gratis.

– Vi har ikke signert Brandon enda. Han er på medisinsk sjekk, så det er nære. Hva det vil bety for stallen? Hvem vet.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.10.2019 kl 21:20

Champions League-finalen kan bli flyttet grunnet Tyrkias militæraksjon i Syria

Champions League-finalen 2020 skal spilles i Istanbul, men UEFA har blitt spurt om flytte finalen.

+
16.10.2019 kl 17:48

Solskjær bekrefter: Pogba og de Gea mister søndagens kamp

Solskjær bekrefter at Manchester United må klare seg uten to av sine største stjerner når Liverpool kommer på besøk.

+
16.10.2019 kl 16:59

Forsinkelse i offentliggjøringen av TV-kampene skaper misnøye blant supportere

TV-kampene i Premier League for desember og januar skulle blitt offentliggjort fredag 11. oktober, men har fremdeles ikke kommet ut.

+
16.10.2019 kl 15:08

Hoever tatt ut i landslagstroppen til U17 VM

Liverpool får enda tynnere dekning på høyrebacken.

+