GITT OPP?  Det høres ut som at Steven Gerrard har gitt opp håpet om å kjøpe Ryan Kent.

Gerrard gjorde et siste forsøk på å sikre seg Ryan Kent

Overgangsvinduet i Skottland stenger ikke før 2. september, men nå høres det ut som Stevie har gitt opp håpet.

Ryan Kent sin forventede overgang til Leeds United gikk i vasken, og slik situasjonen er akkurat nå er han en del av Liverpool-troppen som starter Premier League-sesongen i kveld.

Kent var ikke av spillerne som ble fotografert da førstelaget tok sine profilbilder i forrige uke, og de fleste forventet at han ville ha posert med en ny drakt før overgangsvinduet for de engelske klubbene stengte torsdag kveld.

Det skjedde ikke, og Kent må utenlands dersom han skal få fast førstelagsfotball neste sesong. 22-åringen har prøvd seg ute i Europa tidligere. I 2017 spilte han en halv sesong for Freiburg. Det gikk ikke så bra, og vingen var bare involvert i seks kamper.

I Skottland hadde han stor suksess forrige sesong. Han kom med på årets lag i Skottland, og ble kåret til årets unge spiller. Steven Gerrard har vært desperat etter å få ham tilbake i Ibrox Stadium - og gjorde et siste forsøk i forrige uke.

Håpet virker å være ute

Overgangsvinduet i Skottland stenger ikke før 2. september, men nå virker det som at manager Gerrard har gitt opp håpet.

– Det er ingen hemmelighet at vi prøvde å få Ryan Kent tilbake. Liverpool visste hvor sterk spilleren ønsket å komme tilbake, men jeg ble fortalt av Jürgen Klopp for en uke siden at han ikke kom til å bli lånt ut, så jeg respekterer den avgjørelsen, sier Gerrard til Daily Record.

– Vi sjekket igjen for et par dager siden, og jeg snakket med den tekniske direktøren Michael Edwards. Han gjorde det veldig klart, igjen, at det ikke ville skje, så vi måtte gå for en annen løsning, sier den tidligere kapteinen.

– Vi takker Ryan for alt han har gjort. Tiden vil vise om våre veier krysses igjen, men han er en strålende spiller. Vi gjorde alt det vi kunne for å få ham tilbake, men det gikk ikke, og vi respekterer Liverpool og takker dem for å ha fått lånt ham i et år.

Nå er de i ferd med å sikre seg Brandon Barker. Den tidligere Manchester City-unggutten er frigitt og tilgjengelig gratis.

– Vi har ikke signert Brandon enda. Han er på medisinsk sjekk, så det er nære. Hva det vil bety for stallen? Hvem vet.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.08.2019 kl 22:09

Bekreftet: Coutinho lånes ut til Bayern

Klubbene har bekreftet at brasilianeren skal spille i Bundesliga denne sesongen.

+
16.08.2019 kl 20:45

Alisson er ikke med i Brasil-troppen

Men hovedpersonen selv sier at han er på bedringens vei.

+
16.08.2019 kl 18:30

Coutinho er på vei til tysk fotball

Brasilianeren skulle egentlig ha vært i troppen for Barcelonas ligaåpning fredag kveld.

+
16.08.2019 kl 18:18

Helt tilfreds med Oxlade-Chamberlains omgang

Midtbanespilleren fikk sin første start på 477 (!) dager.

+