FORTSATT I RØDT:  Ryan Kent har ikke spilt siden første ligarunde for U23-laget tidligere denne måneden.

Gerrard: – Ingen endring om Kent

Det gjenstår en drøy uke av overgangsvinduet.

Rangers ønsker fortsatt å hente Ryan Kent, men samtalene med Liverpool står på stedet hvil. Det bekrefter manager Steven Gerrard til skotske Daily Record.

– Jeg vil egentlig ikke prate om det, for det skjer ingenting i saken, sier han.

– Det har ikke vært noen endringer eller utvikling siden sist vi spurte Liverpool og ble fortalt at det ikke ville bli noen utlånssituasjon. Ingenting har endret seg.

Kent ble kåret til årets unge spiller i Skottland på utlån hos Glasgow-klubben forrige sesong. Før sommeren var spilleren klar på at han ønsket en permanent løsning fordi han var lei av stadige klubbytter, men ingen har møtt Liverpools priskrav.

Gir ikke opp

Ifølge Gerrard har ikke Rangers råd til kjøp, og Liverpool har foreløpig gjort det klart at det ikke blir nytt utlån for 22-åringen. Det betyr ikke at Rangers utelukker en løsning.

– Men man gir aldri opp forsøket på å forbedre eget lag og egen stall. Man gir aldri opp det å følge med på toppspillere, sier Gerrard.

– Jeg har gjennom det siste året gjort det ganske klart hvor god jeg synes han er, så jeg ville aldri ha stengt døra for noen spillere, og spesielt ikke toppspillere, men jeg må forstå, respektere og anerkjenne situasjonen hans i klubben han befinner seg i, som åpenbart var veldig hjelpsomme ved å gi oss ham i utgangspunktet.

– Får du et nei, må du akseptere at svaret er nei frem til det eventuelt endres. Slik det er akkurat nå, har ikke det endret seg.

Kent spilte første ligakamp for U23-laget denne måneden, men var ikke med i troppen i runde to. De røde ungguttene spiller sin neste kamp mandag kveld.

Selv om overgangsvinduet i Premier League er stengt, kan lagene fortsatt selge og låne ut spillere så lenge det internasjonale vinduet er åpent frem til midnatt 2. september.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.10.2019 kl 21:20

Champions League-finalen kan bli flyttet grunnet Tyrkias militæraksjon i Syria

Champions League-finalen 2020 skal spilles i Istanbul, men UEFA har blitt spurt om flytte finalen.

+
16.10.2019 kl 17:48

Solskjær bekrefter: Pogba og de Gea mister søndagens kamp

Solskjær bekrefter at Manchester United må klare seg uten to av sine største stjerner når Liverpool kommer på besøk.

+
16.10.2019 kl 16:59

Forsinkelse i offentliggjøringen av TV-kampene skaper misnøye blant supportere

TV-kampene i Premier League for desember og januar skulle blitt offentliggjort fredag 11. oktober, men har fremdeles ikke kommet ut.

+
16.10.2019 kl 15:08

Hoever tatt ut i landslagstroppen til U17 VM

Liverpool får enda tynnere dekning på høyrebacken.

+