FORTSATT I RØDT:  Ryan Kent har ikke spilt siden første ligarunde for U23-laget tidligere denne måneden.

Gerrard: – Ingen endring om Kent

Det gjenstår en drøy uke av overgangsvinduet.

Rangers ønsker fortsatt å hente Ryan Kent, men samtalene med Liverpool står på stedet hvil. Det bekrefter manager Steven Gerrard til skotske Daily Record.

– Jeg vil egentlig ikke prate om det, for det skjer ingenting i saken, sier han.

– Det har ikke vært noen endringer eller utvikling siden sist vi spurte Liverpool og ble fortalt at det ikke ville bli noen utlånssituasjon. Ingenting har endret seg.

Kent ble kåret til årets unge spiller i Skottland på utlån hos Glasgow-klubben forrige sesong. Før sommeren var spilleren klar på at han ønsket en permanent løsning fordi han var lei av stadige klubbytter, men ingen har møtt Liverpools priskrav.

Gir ikke opp

Ifølge Gerrard har ikke Rangers råd til kjøp, og Liverpool har foreløpig gjort det klart at det ikke blir nytt utlån for 22-åringen. Det betyr ikke at Rangers utelukker en løsning.

– Men man gir aldri opp forsøket på å forbedre eget lag og egen stall. Man gir aldri opp det å følge med på toppspillere, sier Gerrard.

– Jeg har gjennom det siste året gjort det ganske klart hvor god jeg synes han er, så jeg ville aldri ha stengt døra for noen spillere, og spesielt ikke toppspillere, men jeg må forstå, respektere og anerkjenne situasjonen hans i klubben han befinner seg i, som åpenbart var veldig hjelpsomme ved å gi oss ham i utgangspunktet.

– Får du et nei, må du akseptere at svaret er nei frem til det eventuelt endres. Slik det er akkurat nå, har ikke det endret seg.

Kent spilte første ligakamp for U23-laget denne måneden, men var ikke med i troppen i runde to. De røde ungguttene spiller sin neste kamp mandag kveld.

Selv om overgangsvinduet i Premier League er stengt, kan lagene fortsatt selge og låne ut spillere så lenge det internasjonale vinduet er åpent frem til midnatt 2. september.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
21.09.2019 kl 20:27

- Vi føler oss virkelig sterke

Jürgen Klopp sier at Liverpool må finne stabilitet på et stadig høyere nivå om de skal vinne ligaen.

+
21.09.2019 kl 19:13

- Det er lett å beholde konsentrasjonen

Liverpools kaptein Jordan Henderson er fokusert foran hard test mot Chelsea på Stamford Bridge.

+
21.09.2019 kl 16:15

Manchester City pyntet på målforskjellen

Liverpools sterkeste rival i toppen av Premier League sørget for storeslem mot bunnlaget Watford.

+
21.09.2019 kl 12:52

Liverpool skal ha betalt Man City £1M etter klage om «hacking»

Ifølge The Times sjekket Liverpool opplysninger om speiding via ureglementert innlogging.

+