– Situasjonen er ikke bra for noen

Ryan Kent ønsker seg bort for å få spilletid.

21. aug 2019 kl 09.35 Marius Rabben

Før sommeren uttalte 22-åringen at han var lei av stadige klubbytter på utlån, og at han ønsket å slå seg til ro i en klubb – enten det dreide seg om å kjempe for mulighetene i Liverpool eller bli solgt.

I dag er kantspilleren fortsatt i klubben, og det er ennå ingen bekreftet løsning for ham denne sesongen.

Kent trente og spilte kamper med førstelaget i sommerukene, men var tilbake på U23-laget da sesongen begynte tidligere denne måneden. Så glimret han med sitt fravær i 2. serierunde, selv om det ikke er meldt om skader.

Tilbake til Rangers?

Ifølge avisen Daily Record håper Kent at han får dra tilbake til Rangers, hvor han ble årets unge spiller forrige sesong, før det internasjonale overgangsvinduet stenger 2. september.

I AKSJON:
I AKSJON:  Kent fikk 90 minutter i ligaåpningen for U23-laget, men var ikke med i 2. serierunde.

Det skal være Jürgen Klopp som foreløpig har blokkert Kents mulighet for å dra på et nytt utlån, påstår avisen, og nå vil spilleren selv endre managerens mening.

Rangers-manager Steven Gerrard har tidligere ikke lagt skjul på at Glasgow-klubben ikke kan matche Liverpools opprinnelige priskrav for å sikre seg Kent permanent, noe som skal være rundt 7 millioner pund, men de ønsker fortsatt 22-åringen tilbake.

En mulighet kan ifølge avisen være en avtale der Kent returnerer til Ibrox på lån denne sesongen, men med opsjon på kjøp neste sommer.

– Da det engelske transfervinduet stengte uten at Ryan dro, innså Rangers at de fortsatt kan ha en sjanse til å få i stand en avtale, men da må de være kreative, uttaler en «nær kilde» til Daily Record.

Fortsatt tid

– Klopp har utelukket enda et vanlig låneopphold, men Rangers håper en tilleggsklausul, noe som vil gjøre en overgang permanent i fremtiden, kan bidra til å lande en avtale.

Selv skal Kent ha gjort det klart at han ønsker en overgang, ifølge den skotske avisen. Nå spekuleres det i at dette var grunnen til at han ikke spilte i U23-kampen mot Chelsea mandag.

– Ryan vet at han må gjøre alt han kan for å få dette gjennomført, og det virker som at det er akkurat det han gjør, sier den samme kilden.

– Den nåværende situasjonen er ikke bra for noen. Men det er fortsatt tid til å få dette gjennomført.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]