Gode kamper av Grabara og Ejaria

Liverpools utlånte keeper Kamil Grabare kom godt fra en vanskelig oppgave i Cardiff.

22. aug 2019 kl 00.37 Torbjørn Flatin

Et sent skudd som helt forandret retning og satte Kamil Grabara ut av spill, sørget for at Cardiff vant 2-1 hjemme mot Huddersfield. Surt for Liverpools 20-årige utlånte keeper som får god kritikk etter oppgjøret mellom to av lagene som rykket ned fra Premier League forrige sesong.

Grabara synes inntil videre å ha "tapt" kampen med Caoimhin Kelleher om å være tredjekeeper i Liverpool, men polakken vil få tøff matching i Championship dersom han kan beholde plassen som førstevalg hos Huddersfield Town.

Her er dommen til lokalavisen "Examiner" etter kampen i Cardiff:

"En strålende redning etter to minutter fikk ham godt i gang og han håndterte alt bra i en solid forestilling. 7 poeng"

Ejaria-show

Ovie Ejaria er lånt ut til Reading, men hvor det er en avtale om permanent overgang etter sesongen. Den elegante midtbanespilleren er derfor ikke like aktuell å følge, men for noen vil det likevel være interessant å registrere at han ble kåret til banens beste i bortekampen mot opprykkskandidat West Bromwich.

Et kanonskudd fra Ovie i krysset sørget for borteledelse 1-0 for Reading, før West Brom greide å knipe til seg et poeng ved å sette inn et straffespark i det 88. minutt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]