– Han trodde han ble truffet av noe

Klopp bekrefter at det dreier seg om en leggskade for Alisson.

9. aug 2019 kl 23.47 Marius Rabben

Liverpools sisteskanse hadde en eventyrlig debutsesong på Anfield, men denne sesongen varte bare i en drøy halvtime før han måtte ut med skade på Anfield.

Det var idet han skulle slå en langpasning at Alisson plutselig la seg ned med noe mange fryktet umiddelbart var en avrevet akilles eller en kneskade.

Hjelpemannskapet kom inn med båre, men Alisson reiste seg opp etter noe behandling på gresset og gikk av banen med hjelp fra en klubblege. Etter kampen bekrefter Jürgen Klopp at det er en leggskade.

Mister i hvert fall Super Cup-finalen

– Alt sammen var bra bortsett fra Alisson-situasjonen, som bare var galskap, kommenterer Liverpools manager til Premier League Productions.

– Han så bak seg for å se om noe hadde truffet ham, fordi det var sånn det føltes. Og det er ikke et positivt tegn, for å være ærlig, forklarer Klopp.

Dette betyr at Alisson ikke er tilgjengelig til UEFA Super Cup-finalen mot Chelsea i Istanbul onsdag kveld, og ting tyder på at debutant Adrián blir værende i buret noen uker fremover.

– Så han blir ikke klar til onsdag. Det tror jeg at jeg kan si allerede, fortsetter Klopp.

Nå venter skann og flere undersøkelser for Alisson før man kan bekrefte omfanget av skaden.

Tynt i keeperrekka

Klopp virker ikke særlig bekymret over at Adrián, som fikk en varm velkomst på Anfield og leverte til godkjent i sin første Liverpool-kamp, må i aksjon tidligere enn planlagt, men er mer spent på keeperreserven.

Altså lagets tredjekeeper, som i utgangspunktet er Caoimhin Kelleher.

Den unge iren mistet pre-season grunnet et brudd i håndleddet, men har akkurat rukket å komme tilbake i trening. I kveld var Kelleher med på oppvarmingen.

På onsdag sitter han trolig på benken i Super Cup-kampen. Manageren sier også at det er flere andre unge keepere som sliter med skader.

– Vi må finne ut hva vi skal gjøre her. Vi finner en løsning, sier Klopp.

– Adrián var helt avslappet og gjorde jobben han måtte gjøre. Dette er en bra keeper for oss. Han er behersket med ballen i beina, som er veldig viktig, og en god skuddstopper. Det visste vi fra før, og det var grunnene til at vi signerte ham. Så nå er det han som skal lede an.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]