NYE ANGRIPERE:  Danny Ings og Che Adams er to spisser dagens Liverpool-forsvar ikke har møtt i kamp tidligere.

Hasenhüttl har forsterket angrepet

Southampton gikk på et stygt tap i ligaåpningen - men prestasjonen var ikke så verst.

Liverpool har fire seire på rad mot Southampton, og vant 3-1 i det så langt eneste møtet med laget under Ralph Hasenhüttl. Det var en kamp som kunne ha gått begge veier da lagene møttes i april i fjor.

Den gang var Danny Ings kun på lån, og kunne ikke spille mot klubben han var lånt ut fra. I sommer ble den avtalen gjort permanent, og det er ventet at 26-åringen kommer til å starte i angrepet på St. Mary’s på lørdag.

Forrige sesong scoret han åtte mål og hadde tre målgivende på 25 kamper, og overgangen ble gjort permanent for 18 millioner pund i juli. Ings var godt likt i Liverpool-garderoben, selv om de alvorlige skadene gjorde at det ble lite spilletid.

Ikke den eneste forsterkningen

Mot Burnley startet Hasenhüttl med den tidligere Manchester City-keeperen Angus Gunn i mål. Han hadde en trebackslinje med Jack Stephens, Jannik Vestergaard og Jan Bednarek, med Yann Valery og Ryan Bertrand som vingbacker.

Oriol Romeu og James Ward-Prowse spilte sentralt på midtbanen, mens angrepet besto av Nathan Redmond, Ings og Che Adams.

Adams er en spennende tilvekst. De betalte 15 millioner pund for den 22 år gamle angriperen som ble hentet fra Birmingham. Der scoret han 22 mål på 46 ligakamper i Championship forrige sesong. Han burde ha scoret i sesongpremieren mot Burnley.

Tapte 3-0

Hasenhüttl har sagt at laget hans ønsker å vise en reaksjon i sesongens første hjemmekamp, etter 3-0 tapet på Turf Moor i ligaåpningen.

I det som var en jevnspilt kamp, der Southampton hadde en rekke gode muligheter, scoret Sean Dyche sitt lag tre mål de siste 27 minuttene og tok alle poengene.

Det var Southampton som hadde ballen mest, og hadde flest avslutninger (11 mot 10). Der de tre avslutningene Adams og co hadde på mål ble reddet av Nick Pope, scoret Burnley på tre av sine fire.

– Vi har prøvd å glemme Burnley-kampen tidlig denne uken, kansellerte en fridag, og fra tirsdag av har vi prøvd å analysere og og jobbe mot neste kamp. Utfordringen er stor nok, så det er lurt å ta all den energien vi har og fokusere på denne kampen, sier manager Hasenhüttl.

Southampton - Liverpool spilles kl. 16.00, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.10.2019 kl 21:20

Champions League-finalen kan bli flyttet grunnet Tyrkias militæraksjon i Syria

Champions League-finalen 2020 skal spilles i Istanbul, men UEFA har blitt spurt om flytte finalen.

+
16.10.2019 kl 17:48

Solskjær bekrefter: Pogba og de Gea mister søndagens kamp

Solskjær bekrefter at Manchester United må klare seg uten to av sine største stjerner når Liverpool kommer på besøk.

+
16.10.2019 kl 16:59

Forsinkelse i offentliggjøringen av TV-kampene skaper misnøye blant supportere

TV-kampene i Premier League for desember og januar skulle blitt offentliggjort fredag 11. oktober, men har fremdeles ikke kommet ut.

+
16.10.2019 kl 15:08

Hoever tatt ut i landslagstroppen til U17 VM

Liverpool får enda tynnere dekning på høyrebacken.

+