NY SESONG:  Thomas Grønnemark er med også i 2019/20-sesongen.

Innkastspesialisten tar en ny sesong

Thomas Grønnemark har forlenget med Liverpool FC.

Liverpool fikk mye oppmerksomhet da de ansatte den danske innkastspesialisten Thomas Grønnemark for å forbedre den delen av spillet.

Nå har han forlenget med klubben, og blir med også denne sesongen. Det bekrefter han til Skive Folkeblad. Det var Liverpool Echo som først omtalte saken.

– Jeg fortsetter i klubben denne sesongen. Det har ikke blitt meldt offisielt, men det har stått i flere medier. Jeg har ikke laget noen pressemelding, men det stemmer så jeg kan like gjerne betale det, sier han til den danske avisen.

Jobber med flere klubber

Det er ikke bare Liverpool som bruker Grønnemark.

– Det er hemmelig hva kontrakten min inneholder, men jeg har kontrakt for hele sesongen. Jeg er også tilknyttet Gent, og en tredje klubb ute i Europa som er hemmelig, sier han.

– Forrige sesong jobbet jeg med seks klubber, og jeg forventer at jeg kommer til å jobbe med minst like mange denne sesongen, sier han.

Han var ikke av de 40 som fikk Champions League-medalje i Madrid.

– Nei, men det går fint. For meg handler det om å gjøre en god jobb, så er klubben og Jürgen fornøyd. Mange tror faktisk at jeg fikk medalje, og dette er første gang jeg svarer på det. Det var totalt 40 medaljer, og med de antall menneskene som var på podiet i Madrid tror jeg ikke det var flere igjen. Jeg ville selvsagt ha blitt enormt glad og beæret dersom jeg hadde fått det, men det går fint og utgjør ingen forskjell. Jeg vet at jeg har vært en del av prestasjonen, og det er noe Jürgen også anerkjenner.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.10.2019 kl 21:20

Champions League-finalen kan bli flyttet grunnet Tyrkias militæraksjon i Syria

Champions League-finalen 2020 skal spilles i Istanbul, men UEFA har blitt spurt om flytte finalen.

+
16.10.2019 kl 17:48

Solskjær bekrefter: Pogba og de Gea mister søndagens kamp

Solskjær bekrefter at Manchester United må klare seg uten to av sine største stjerner når Liverpool kommer på besøk.

+
16.10.2019 kl 16:59

Forsinkelse i offentliggjøringen av TV-kampene skaper misnøye blant supportere

TV-kampene i Premier League for desember og januar skulle blitt offentliggjort fredag 11. oktober, men har fremdeles ikke kommet ut.

+
16.10.2019 kl 15:08

Hoever tatt ut i landslagstroppen til U17 VM

Liverpool får enda tynnere dekning på høyrebacken.

+