NY SESONG:  Thomas Grønnemark er med også i 2019/20-sesongen.

Innkastspesialisten tar en ny sesong

Thomas Grønnemark har forlenget med Liverpool FC.

Liverpool fikk mye oppmerksomhet da de ansatte den danske innkastspesialisten Thomas Grønnemark for å forbedre den delen av spillet.

Nå har han forlenget med klubben, og blir med også denne sesongen. Det bekrefter han til Skive Folkeblad. Det var Liverpool Echo som først omtalte saken.

– Jeg fortsetter i klubben denne sesongen. Det har ikke blitt meldt offisielt, men det har stått i flere medier. Jeg har ikke laget noen pressemelding, men det stemmer så jeg kan like gjerne betale det, sier han til den danske avisen.

Jobber med flere klubber

Det er ikke bare Liverpool som bruker Grønnemark.

– Det er hemmelig hva kontrakten min inneholder, men jeg har kontrakt for hele sesongen. Jeg er også tilknyttet Gent, og en tredje klubb ute i Europa som er hemmelig, sier han.

– Forrige sesong jobbet jeg med seks klubber, og jeg forventer at jeg kommer til å jobbe med minst like mange denne sesongen, sier han.

Han var ikke av de 40 som fikk Champions League-medalje i Madrid.

– Nei, men det går fint. For meg handler det om å gjøre en god jobb, så er klubben og Jürgen fornøyd. Mange tror faktisk at jeg fikk medalje, og dette er første gang jeg svarer på det. Det var totalt 40 medaljer, og med de antall menneskene som var på podiet i Madrid tror jeg ikke det var flere igjen. Jeg ville selvsagt ha blitt enormt glad og beæret dersom jeg hadde fått det, men det går fint og utgjør ingen forskjell. Jeg vet at jeg har vært en del av prestasjonen, og det er noe Jürgen også anerkjenner.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
15.09.2019 kl 20:05

– Liverpool har en bedre angrepsrekke enn Manchester City

Gary Neville er imponert over Liverpools giftige trio. Robertson mener Bobby er verdensklasse.

+
15.09.2019 kl 17:02

Napoli vant i generalprøven

Slo Sampdoria på hjemmebane.

+
15.09.2019 kl 14:20

– Det er for tidlig å bli stresset over tabellen

Vi har tatt en prat med Tommy Kvarsvik i Manchester Citys norske supporterklubb etter at de lyseblå gikk på en overraskende smell.

+
15.09.2019 kl 13:41

– Vi er fortsatt like gode venner

Sadio Mané har uttalt seg om det som skjedde på Turf Moor.

+