STORE MÅL:  Liverpool-fødte Adam Lewis debuterte på seniornivå for Liverpool i sommer. Nå sikter han seg inn mot førstelaget.

– Jeg skal vise hva jeg er god for

Adam Lewis sikter seg inn mot førstelagsdebuten sin den kommende sesongen.

Adam Lewis, som er født og oppvokst i Liverpool, jakter fortsatt på sin offisielle debut for førstelaget til Liverpool, og har denne sommeren fått sjansen til å bli med førstelaget på treningsleir i USA og Evian, hvor han senest fikk spilletid i kampen mot Lyon. Nå ønsker han å spille seg nærmere en plass på førstelaget til klubben han har vært en del av siden han spilte på U6-nivået.

– Det er vanskelig å spille seg inn på laget denne sesongen. Mitt mål er bare å være rundt førstelaget så mye som mulig, og dersom jeg får sjansen, så skal jeg gripe den, sa Lewis etter kampen mot Lyon.

Nærmere førstelaget

Adam Lewis er en allsidig spiller, som på ungdomsnivåene i klubben har blitt brukt på venstreback, venstrekanten, sentralt på midtbanen og som høyreback, men han er mest brukt på venstresiden. Etter at Alberto Moreno forlot klubben ved kontraktslut tidligere i sommer kan det ha åpnet seg en sjanse for scouseren som backup på venstrebacken.

Førstevalget på venstreback skal det godt gjøres å gjøre noe med de kommende sesongene, med Andrew Roberston på den plassen. Men Lewis kjemper nå med Yasser Larouci om å være backup i den posisjonen, og han mener at sesongoppkjøringen har hjulpet han, etter at han har fått sine første minutter med førstelagsfotball for Liverpool i løpet av denne sommeren.

– Denne sesongoppkjøringen har hjulpet meg mye, både på og utenfor banen. Jeg har mye høyere selvtillit, og selv om jeg måtte gå ned til U23 igjen, så skal jeg bevise for manageren at jeg er klar for å ta steget opp. Jeg skal vise manageren hva jeg er god for.

Lewis fikk 15 minutter på banen mot Lyon, og viste seg glimtvis frem, mellom annet da han tok en elegant piruett forbi en motspiller, før han mistet ballen ved neste berøring. Han er godt fornøyd med prestasjonen Liverpool leverte på onsdag kveld.

– Det var veldig viktig å vinne i kveld, ettersom vi ikke vant noe i USA. Du kan se på laget vi har i dag, og spillerne som kommer tilbake gjør en veldig stor forskjell.

– Dette så ut som en Liverpool-fremvisning igjen, med måten vi spilte på. Fansen nøyt kampen.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
19.08.2019 kl 22:24

– Det betyr ingenting hvordan du vinner kampene

Georginio Wijnaldum forklarer sine tanker om de varierende prestasjonene i sesongstarten.

+
19.08.2019 kl 21:09

Nå blir det 1. mot 2. plass neste helg!

Liverpool beholder tabelltoppen etter at Manchester United spilte uavgjort mot Wolverhampton.

+
19.08.2019 kl 20:11

Batshuayi senket Liverpool U23

To mål og en assist fra Michy Batshuayi sørget for 3-0 seier til Chelsea U23.

+
19.08.2019 kl 18:44

Carroll forteller hvordan han opplevde rekordovergangen til Liverpool

Andy Carroll ble Liverpools dyreste spiller gjennom tidene da han signerte i 2011. På det tidspunktet visste han lite av hva som ventet han.

+