SOLGT?:  Klopp utelukker ikke at Liverpool kan komme til å selge Harry Wilson denne sommeren.

– Vi er i konstante samtaler rundt fremtiden hans

Jürgen Klopp utelukker ikke salg av Harry Wilson.

Harry Wilson viste seg fra sin beste side mot Lyon, da han fra 25 meter hamret ballen i krysset, på typisk Harry Wilson-vis. Etter kampen fikk Jürgen Klopp spørsmål om 22-åringens fremtid i klubben.

– Vi er i konstante samtaler rundt fremtiden hans, sa Klopp.

Må gjøre det beste for alle parter

Forrige sesong tilbrakte Wilson på et veldig fruktbart lån i Derby, men et nytt utlån skal være uaktuelt for Liverpool. Enten blir Wilson solgt, eller så kommer han til å bli på Melwood for å kjempe om en plass på laget. Klopp ønsker ikke å uttale seg noe om hva planen er for spilleren.

– Vi må gjøre det som er riktig for oss og for gutten. Det er sånn situasjonen er nå, og det er ikke noe å snakke offentlig om. Vi får se hva som skjer de neste åtte, ni dagene før overgangsvinduet stenger.

Det har blitt spekulert mye rundt Wilsons fremtid i sommer, og senest på onsdag meldte Sky Sports at Liverpool har satt en prislapp på rundt 20 millioner pund på spilleren som har vakt interesse fra flere klubber, deriblant Aston Villa og Borussia Dortmund. Men selv om fremtiden hans i klubben er usikker, er ikke Klopp i tvil om at Wilson har kvaliteter.

– Han er selvfølgelig en veldig god spiller. Jeg har vært veldig fornøyd med ham gjennom hele sesongoppkjøringen. Han returnerte fra Derby som en helt ny spiller.

– En Harry Wilson-spesial

Klopp bruker også tid på å skryte av Wilsons innsats i onsdagens kamp, hvor han endte opp med en scoring fra en noe uvant posisjon

– Jeg er glad for at han kunne vise oss hva han er god for i dag. Han spilte ikke i sin beste posisjon, men han gjorde det godt på venstrevingen.

– Harry gjorde en veldig god jobb for oss og han scoret et fantastisk mål. En Harry Wilson-spesial. Det var veldig kult.

Premier Leagues overgangsvindu stenger torsdag 8. august klokken 18.00, mens det internasjonale vinduet holdet åpent noen uker lenger. Inntil da må man bare vente og se hva som skjer med Harry Wilson denne sesongen.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
19.08.2019 kl 22:24

– Det betyr ingenting hvordan du vinner kampene

Georginio Wijnaldum forklarer sine tanker om de varierende prestasjonene i sesongstarten.

+
19.08.2019 kl 21:09

Nå blir det 1. mot 2. plass neste helg!

Liverpool beholder tabelltoppen etter at Manchester United spilte uavgjort mot Wolverhampton.

+
19.08.2019 kl 20:11

Batshuayi senket Liverpool U23

To mål og en assist fra Michy Batshuayi sørget for 3-0 seier til Chelsea U23.

+
19.08.2019 kl 18:44

Carroll forteller hvordan han opplevde rekordovergangen til Liverpool

Andy Carroll ble Liverpools dyreste spiller gjennom tidene da han signerte i 2011. På det tidspunktet visste han lite av hva som ventet han.

+