STERKT LAG:  Liverpool har så sterkt lag at det er vanskelig å finne noen til å gå inn å styrke laget mener John Barnes.

– Jeg tror ikke det er noen der ute som kan styrke startoppstillingen

John Barnes mener Manchester United, Arsenal, Chelsea og Tottenham hadde helt andre behov enn Liverpool i sommer.

Denne sommeren var det bare keeperne Adrian og Andy Lonergan, som begge kom gratis, i tillegg til ungguttene Sepp van den Berg fra Nederland og Fulhams ving Harvey Elliott, som ble handlet inn av Liverpool.

Liverpool-legenden John Barnes er langt ifra skuffet over at Liverpool ikke signerte noen høyprofilerte spillere før overgangsvinduet stengte.

– Vi trenger det ikke

FORNYD:  John Barnes er godt fornøyd med sommerens handling for Liverpools del.

– Ikke i det hele tatt, jeg tror ikke det er noen der ute som kan komme inn i førsteellveren, man kan bare hevde at man kan få noen til å øke bredden i stallen.

– Bare se på Manchester United, Arsenal, Chelsea og til og med Tottenham, de trenger signeringer som kan gå rett inn i startoppstillingen, men det trenger ikke vi.

– Det er ingen der ute som ville tatt plassen fra de tre på topp, eller på midtbanen eller de fire bak, slår Barnes fast, og legger til at med Alex Oxlade-Chamberlain og Joe Gomez tilbake for fullt er det enda mer konkurranse i Liverpool-laget enn det var på vårsesongen i fjor.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
15.09.2019 kl 20:05

– Liverpool har en bedre angrepsrekke enn Manchester City

Gary Neville er imponert over Liverpools giftige trio. Robertson mener Bobby er verdensklasse.

+
15.09.2019 kl 17:02

Napoli vant i generalprøven

Slo Sampdoria på hjemmebane.

+
15.09.2019 kl 14:20

– Det er for tidlig å bli stresset over tabellen

Vi har tatt en prat med Tommy Kvarsvik i Manchester Citys norske supporterklubb etter at de lyseblå gikk på en overraskende smell.

+
15.09.2019 kl 13:41

– Vi er fortsatt like gode venner

Sadio Mané har uttalt seg om det som skjedde på Turf Moor.

+