KI-JANA HOEVER:  Stjerneskudd på Anfield.

Klopp: – Ki-Jana Hoever er en sensasjonell ung spiller

Liverpool U23 spiller sesongens første kamp i kveld.

17 år gamle Ki-Jana Hoever var en av de ungguttene som Jürgen Klopp valgte å sende hjem fra treningsleiren i Evian. Det samme var tilfelle med Sepp van den Berg, Yasser Larouci, Adam Lewis og Bobby Duncan.

«De fysiske krav var virkelig tunge og vanskelig å håndtere», forklarte Klopp om tenåringene som han ga et pusterom. «Det er lette å glemme at de er så unge».

«Han er fortsatt bare 17 år, det er crazy. Ki-Jana er en herlig gutt og en sensasjonell ung spiller som kan lære så mye. En kunne spesielt se det i kampen mot Napoli, hvor han kom inn på venstrekanten, noe som kanskje var hans 15 beste minutter under pre-season», fortsetter Klopp om Hoever.

Kamp i kveld

Liverpool U23 starter for øvrig sesongen i kveld, og da trolig med spillerne nevnt over involvert. Det er bortekamp mot Oldham i EFL Trophy. De røde skal spille tre bortekamper i gruppespillet i den turneringen, mot seniorlag, og som også innbefatter møter med Fleetwood Town og Accrington Stanley.

Liverpool U23, eller det som i praksis er klubbens reservelag, skal også være med i ligaen Premier League 2, Premier League Cup og Premier League International Cup.

- Det er hva vi ønsker for unge spillere, sier trener for U23, Neil Critchley. – Derfor har vi meldt oss på til alle disse turneringene, da det er viktig å utfordre unge spillere å spille kamper kontinuerlig. En kan bare se hvor mange kamper førstelagsspillerne må igjennom i løpet av en sesong.

- EFL Trophy vil vi spille mot seniorlag, og på stadioner som vi gi våre gutter noe de ikke vil finne på akademiet.

I EFL Trophy kan Liverpool bruke to spillere som er eldre enn 21 år. Kampen starter kl 20.00 og sendes live på LFCTV GO.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.08.2019 kl 22:09

Bekreftet: Coutinho lånes ut til Bayern

Klubbene har bekreftet at brasilianeren skal spille i Bundesliga denne sesongen.

+
16.08.2019 kl 20:45

Alisson er ikke med i Brasil-troppen

Men hovedpersonen selv sier at han er på bedringens vei.

+
16.08.2019 kl 18:30

Coutinho er på vei til tysk fotball

Brasilianeren skulle egentlig ha vært i troppen for Barcelonas ligaåpning fredag kveld.

+
16.08.2019 kl 18:18

Helt tilfreds med Oxlade-Chamberlains omgang

Midtbanespilleren fikk sin første start på 477 (!) dager.

+