Liverpool U23 tok sesongens første seier

Liverpools unggutter slo hardt tilbake etter den dårlige sesongstarten.

26. aug 2019 kl 22.31 Hans Christian Boge-Fredriksen

Etter null poeng, 0-7 i målforskjell, og siste plass i Premier League 2 etter de to første serierundene, var det et revansjelystent mannskap Neil Critchley sendte ut mot Southampton mandag kveld.

Med 4-2 seier sikret dermed Liverpool U23 seg for sesongens første seier, og tok seg samtidig forbi tre lag på tabellen.

Vant fullt fortjent

Allerede tolv minutter inn i kampen satte Rhian Brewster inn U23-lagets første scoring for sesongen – etter totalt 192 minutter uten scoring. Gleden ble kort varig siden Will Smallbone utlignet for hjemmelaget kort tid etterpå.

Men det skulle ikke gå lang tid før laget fra Merseyside nok en gang var tilbake i ledelsen. En strålende pasning fra Pedro Chirivella ble satt i mål av Liverpool-kaptein Curtis Jones.

Liverpool hadde flere gode muligheter før pause, men måtte vente til etter hvilen før nummer tre satt, da Chirivella gikk bort fra å være servitør, og scoret selv i stedet.

Ut ifra spill og sjanser burde Liverpool avgjort kampen mye tidligere, men Southampton fikk reduseringen sin med en snau halvtime igjen på klokken.

Da satte Critchley inn Louis Longstaff, og unggutten svarte med å avgjøre kampen med sitt første mål for U23-laget.

Dermed tok Liverpool en fortjent seier og kan begynne å se oppover på tabellen.

Liverpool U23: Kelleher, Hoever, van den Berg, Boyes, Larouci (Gallacher 64), Chirivella, Dixon-Bonner, Lewis, Elliott (Williams 88), Jones, Brewster (Longstaff 64)

PS: Bobby Duncan var ikke med i troppen for Liverpool. 18-åringen har de siste dagene blitt linket til en overgang til Fiorentina og FC Nordsjælland.