Lovren blir igjen på Merseyside - Lonergan er med til Istanbul

Disse 23 flyr til Istanbul for Supercup-finalen.

13. aug 2019 kl 11.37 Arild Skjæveland

Liverpool flyr til Istanbul i dag - og Liverpoolfc.com har offentliggjort hvilke 23 spillere som reiser:

Fabinho, Van Dijk, Wijnaldum, Milner, Keita, Firmino, Mane, Salah, Gomez, Adrian, Henderson, Oxlade-Chamberlain, Lallana, Lonergan, Shaqiri, Brewster, Robertson, Origi, Matip, Hoever, Kelleher, Alexander-Arnold, Elliott.

Lovren er igjen hjemme

Ifølge LFC er Dejan Lovren igjen på Melwood på grunn av sykdom, men velinformerte lokale journalister rapporterer at kroaten kan være på vei bort fra klubben. Liverpool og AS Roma er i forhandlinger om 30-åringen.

En som er med, er Andy Lonergan. Mandag kom meldingen om at den 35 år gamle målvakten var tilbudt en ettårskontrakt. Det har ikke blitt bekreftet at den er signert, men han er med, og vil være blant de 12 spillerne som sitter på benken på Besiktas sin stadion Vodafone Park onsdag kveld.

Liverpool - Chelsea spilles onsdag kl. 21.00, og sendes på Viasat 4.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]