Klar for å bruke Mané fra start

Jürgen Klopp har ingen nye skadeproblemer utenom Alisson Becker.

13. aug 2019 kl 09.56 Arild Skjæveland

I dag reiser Liverpool til Istanbul for Supercup-finalen mot Chelsea. London-laget dro til Istanbul allerede mandag kveld.

Kl. 16.15 skal Frank Lampard etter planen møte pressen, mens Jürgen Klopp skal gjøre det samme kl. 18.15. Liverpool-manageren har allerede kommet med en oppdatering på skadesituasjonen før onsdagens kamp - og det ser bra ut.

Klubbens offisielle nettsider spurte manageren om han hadde noen nye skadeproblemer etter fredagens ligaåpning. Alisson Becker er som kjent ute.

– Egentlig ikke. Ingen skader kanskje, men småting etter en kamp som var intens. Vi får se, vi har tid til å ordne det, sier han.

– Kampen er onsdag. De var fredag og så onsdag, så det bør gå greit, men etterpå må vi tenke på Southampton-kampen. Vi kommer tilbake torsdag, og to dager etterpå skal vi møte Southampton, så vi kan ikke ignorere den kampen, sier han.

– Vi får se - men ingen skader. Småsmeller, ja.

Klar for å bruke Mané

Sadio Mané har bare vært tilbake i åtte dager, men var involvert allerede mot Norwich på fredag.

– Jeg tror han hadde vært klar til å starte på fredag, men etter fem dager der du har to spillere på banen som nesten ikke har hatt pre-season, så må du se litt på hvordan du skal gjøre det.

– Det er ikke klart fra første sekund hvilke tre spillere du skal bytte, og spesielt med dem, og så dreper det planene dine når målvakten din må av så tidlig. Jeg synes det var et riktig valg, men han er helt klart friskere og i bedre form nå, så ja, han er klar, sier han om Mané.

Liverpool - Chelsea spilles onsdag kl. 21.00, og sendes på Viasat 4.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]