Sturridge kan ende opp i Tyrkia

Daniel Sturridge skal nå være klar for å ta en avgjørelse på hvor han skal spille sin fotball.

13. aug 2019 kl 08.37 Arild Skjæveland

30. juni ble Daniel Sturridge frigitt av Liverpool. Den 29 år gamle spissen har fortsatt ikke skrevet under for en ny klubb - men skal nå være klar for å ta en avgjørelse.

Ifølge Paul Joyce i The Times har 13 klubber henvendt seg til spillerens agenter. DC United og Philaelphia Union i USA, Leganes, Real Valladolid og Real Betis i Spania, Bologna og Atalanta i Italia, Marseille i Frankrike, Eintracht Frankfurt i Tyskland, i tillegg til interesse fra Qatar.

Han ble tidligere linket til Aston Villa, men kommer ikke til å spille Premier League-fotball denne sesongen.

Comolli har kommet med tilbud

Damien Comolli forlot Liverpool før Sturridge ble Liverpool-spiller. Den tidligere fotballdirektøren i LFC jobber nå for Fenerbahce, og seiler opp som favoritt for å sikre seg spissen.

Den tyrkiske klubben har tilbudt ham en treårskontrakt verdt 10 millioner pund. Det er også tre andre tyrkiske klubber som ønsker Sturridge. Besiktas, Trabzonspor og Istanbul Basaksehir har alle vært i kontakt.

Sturridge fikk en kort straff etter å ha blitt funnet skyldig i brudd på FA sine regler for gambling, og har nå sonet ferdig. FA har anket lengden på straffen, og mente han burde få en utestengelse på seks måneder.

Han scoret 67 mål på 160 kamper for de helrøde fra 2013 til 2019.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]