Målvaktene som ble vurdert da Mignolet skulle erstattes

Liverpool hadde flere spillere på listen før valget falt på Adrian.

13. aug 2019 kl 09.21 Arild Skjæveland

Tidlig i forrige uke ble Simon Mignolet solgt til Club Brugge, og klubben hentet inn Adrian som erstatter og ny andrekeeper.

30. juni ble Adrian frigitt fra West Ham, og sist han hadde stått en kamp for London-klubben var i FA cupens fjerde runde 26. januar, da de tapte 4-2 borte mot AFC Wimbledon.

På fredag ble han kastet rett ut i det da Alisson Becker måtte forlate banen med skade - og nå vil han være klubbens førstekeeper de neste ukene. I utgangspunktet hadde neppe noen sett for seg at han ville få spilletid før ligacupen i september.

Flere ble vurdert

Liverpool var forberedt på at Mignolet kunne komme til å gå i sommer, og hadde satt opp en liste over mulige erstattere.

Et av navnene på listen var Pepe Reina, rapporterer James Pearce i Athletic UK. Den 36 år gamle spanjolen var tilstede på festen da Liverpool løftet Champions League-troféet i Madrid, og skal ha gjort det klart at han var klar til å returnere til klubben der han spilte 394 kamper mellom 2005 og 2013 - men Liverpool gikk for en annen løsning.

Southampton-keeper Alex McCarthy var en annen som var på listen, og han skal ha mottatt en henvendelse fra Anfield. Han bestemte seg for at han heller ville kjempe med Angus Gunn om å bli førstekeeper på St. Mary’s, heller enn å være backup for Alisson.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]