BYTTET UT:  Jürgen Klopp sier det er bevisst for å spare Mané at han ble byttet ut mot Arsenal.

Mané slipper landslagsoppdrag

Slik svarer Jürgen Klopp på kritikken om at Sadio Mané har fått for kort ferie.

Jamie Carragher er en av flere eksperter som har bekymret seg for om Sadio Mané har kommet for raskt tilbake på laget etter Afrikamesterskapet og den enormt lange fjorårssesongen.

Etter 50 kamper for Liverpool, i tillegg til landskamper sist sesong, fikk Mané bare to ukers ferie før han var tilbake på treningsfeltet.

103 minutter i sin andre kamp

– Mané har blitt så viktig for Klopp at han nødig vil holde ham ute av laget og la ham hvile. I en ideell verden ville han hvilt til etter den første landslagspausen, og ikke spilt før i september, skrev Carragher i The Telegraph. 

Han la til at det er et tegn på at det ikke er bra nok erstattere på topp at Mané allerede spiller så mye som han gjør.

I serieåpningen mot Norwich kom Mané på banen etter 75 minutter, men allerede i kampen etter, i Super Cup-finalen mot Chelsea, spilte Mané fra start.

I sin andre kamp for sesongen fikk han 103 minutter på banen, og scoret begge målene for Liverpool. Mot Southampton scoret han igjen, og spilte hele kampen, og mot Arsenal spilte han 77 minutter.

– Vi prøver å tilpasse det

Klopp virker å ha kontroll på situasjonen med senegaleseren.

– Jeg ville elsket å høre Jamie Carragher hvis jeg utelot Sadio. Å være ekspert er en bransje i verdensklasse, jeg må vurdere om jeg skal begynne med det etter at jeg slutter å være manager, fordi du kan si hva du vil og det er alltid noe å sette fingeren på.

– Så ja, vi prøver å tilpasse det. Jeg gjorde det i dag, jeg tok ham av, og hvis jeg har 100 prosent rett, så trenger ikke Sadio dra på landslagsoppdrag etter Burnley-kampen.

– Det vil hjelpe ham, og etter det har vi en hel uke til å forberede oss på neste motstander. Det gjelder i hvert fall ham, for andre spillere vil komme tilbake seinere, både tirsdag og onsdag, men selvsagt har vi et øye på det, men dessverre må vi stå til ansvar for de beslutningene vi tar, sa Klopp.

Han understreker at de selvsagt også snakker med spillerne om hvordan de føler seg, og får et innblikk på trening om de sliter med intensiteten.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.10.2019 kl 21:20

Champions League-finalen kan bli flyttet grunnet Tyrkias militæraksjon i Syria

Champions League-finalen 2020 skal spilles i Istanbul, men UEFA har blitt spurt om flytte finalen.

+
16.10.2019 kl 17:48

Solskjær bekrefter: Pogba og de Gea mister søndagens kamp

Solskjær bekrefter at Manchester United må klare seg uten to av sine største stjerner når Liverpool kommer på besøk.

+
16.10.2019 kl 16:59

Forsinkelse i offentliggjøringen av TV-kampene skaper misnøye blant supportere

TV-kampene i Premier League for desember og januar skulle blitt offentliggjort fredag 11. oktober, men har fremdeles ikke kommet ut.

+
16.10.2019 kl 15:08

Hoever tatt ut i landslagstroppen til U17 VM

Liverpool får enda tynnere dekning på høyrebacken.

+