Mignolet returnerer til Belgia

Den medisinske testen blir gjennomført mandag.

4. aug 2019 kl 22.34 Marius Rabben

En samstemt engelsk presse melder søndag kveld at Simon Mignolet har blitt enig med Club Brugge KV om en permanent overgang.

Målvakten har nå reist til hjemlandet hvor han skal gjennom legesjekken og signere en langtidskontrakt.

Club Brugge vil betale rundt 7 millioner euro for overgangen, og summen kan stige til 9 millioner euro, opplyser The Times-journalist Paul Joyce.

Dro fra Wembley til Belgia

Ifølge Dominic King i Daily Mail informerte Mignolet lagkameratene om avgjørelsen i garderoben etter Community Shield-kampen på Wembley, før 31-åringen reiste til Brussel, hvor han møtte klubbpresidenten til Club Brugge i kveld.

Den belgiske klubben bekrefter selv via sin Twitter-konto at Mignolet er på plass søndag kveld.

Forventningen er at overgangen blir formelt fullført mandag, skriver Mirror-journalist David Maddock.

Jürgen Klopp ønsket ikke å miste den rutinerte sisteskansen, men visste samtidig at 31-åringen, som har imponert på trening med gode holdninger i halvannet års tid etter at Loris Karius og deretter Alisson Becker overtok førstelagsplassen, inderlig ønsket regelmessig spilletid.

Og da klubbens krav på overgangsmarkedet ble møtt, ga Klopp følgelig grønt lys for et salg.

Nå jakter de røde på en erstatter i rollen som reservekeeper. Maddock nevner tidligere West Ham-keeper Adrián og nåværende Cardiff-keeper Neil Etheridge som mulige kandidater.

Andy Lonergan, den tidligere Preston- og Leeds-keeperen som har trent og spilt med rødtrøyene under pre-season, kommer for øvrig ikke til å bli en permanent del av Liverpool-stallen, opplyser Neil Jones i Goal.

Ifølge James Pearce har klubben allerede satt opp en liste med potensielle keeperkjøp. Overgangsvinduet i Premier League stenger førstkommende torsdag kveld.

Simon Mignolet ble hentet til Liverpool fra Sunderland for 9 millioner pund i 2013, og han spilte totalt 204 tellende førstelagskamper, hvorav 155 i Premier League, 8 i Champions League, 17 i Europa League, 12 i FA-cupen og 12 i ligacupen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]