Mignolets flotte avskjedsbrev

Simon Mignolet har hatt sin første dag som Club Brugge-spiller - og sender en hilsen til gamleklubben.

5. aug 2019 kl 22.27 Arild Skjæveland

Mandag ble det klart at Simon Mignolet forlater Liverpool. Han er solgt til Club Brugge, og returnerer med det til hjemlandet. LFC har handlet raskt, og har hentet inn den spanske målvakten Adrian som Mignolets erstatter.

Da overgangen var i orden, la belgieren ut et brev på sosiale medier.

«Etter mer enn seks spesielle år i Liverpool, er tiden inne for å si farvel. Det har vært en enorm ære å få representere en av de største fotballklubbene i verden, og kunne oppnå ting som veldig få spillere får oppnå.

Jeg ønsker å benytte denne muligheten til å takke supporterne for støtten under både de gode og dårlige tidene. Jeg ønsker å takke alle trenerne og managerne jeg har jobbet med i tiden min her. Kunnskapen og ekspertisen deres har vært uvurderlig.»

– Den beste spillergruppen

«Jeg har vært på banen sammen med noen fantastiske spillere med årene, men den stallen vi har nå er den beste jeg noen gang har vært del av. Jeg vil aldri glemme kvelden i Madrid, og jeg er glad for at jeg fikk dele den med en så strålende gjeng.

Det har vært en flott reise. Det har vært oppturer, nedturer og alt i mellom, men jeg vil alltid se tilbake på tiden min på Anfield med glede. Jeg har ingenting å angre på. Jeg har gitt alt, og har alltid gjort mitt beste for å bære drakten med stolthet, og representere klubben med verdighet og profesjonalitet.

Har du vært en del av familien, vil du alltid være en del av familien. Dypt der inne vil jeg alltid være rød. Takk for minnene Liverpool, og lykke til videre i fremtiden.»

Vi ønsker Mignolet lykke til videre i karrieren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]