6 KAMPER:  Siden preseason i fjor og til jul i år vil Liverpool ha spilt 6 kamper mot Napoli.

Klopps reaksjon til Champions League-trekningen:– Napoli igjen?

Jürgen Klopp mener det ikke er noen enkel gruppe Liverpool har fått.

Liverpool havnet i gruppe E med Napoli, Salzburg og Genk under trekningen av Champions League-gruppene torsdag kveld.

– Napoli igjen?, sier Jürgen Klopp til Liverpool FC når han får høre om gruppen.

– Jeg vet ikke hvor ofte jeg har spilt mot Napoli nå, men de er selvsagt et veldig erfarent lag. Nå må jeg se nærmere på både Genk og Salzburg, men jeg vet allerede at de er veldig unge, spennende og friske lag, så det vil bli interessant.

– Ikke noen enkel gruppe

– Jeg tror aldri jeg har møtt verken Salzburg eller Genk, så det er interessant. Det er som det alltid er, det er ikke noen enkel gruppe, og ikke en gruppe der vi kan gjemme oss bak noen. Vi må gjøre alt vi kan for å gå videre, og som alltid ser vi fram til det, sier Klopp.

Jürgen Klopp startet forberedelsene med en gang han gikk av treningsfeltet.

– Da vi gikk av banen snakket jeg med en gang med Divock Origi om å spille mot Genk, sier han om Origi, som tilbragte barndomsårene i klubben.

– Vi vil gjøre vår analyse på alle lagene, men vi vet at alle hadde eksepsjonelle sesonger sist sesong. Selvsagt er Salzburg kjent for å bringe fram nye spillere, slik de gjorde med Sadio Mané og Naby Keita, og de har funnet mange andre også.

– De vil kjempe hardt

Det er liten tvil om at Napoli blir sett på som Liverpools aller største utfordrer i gruppen. 

Det er som Klopp sier et lag Liverpool har møtt mange ganger de siste årene. Sist sesong vant Liverpool 5-0 da de to lagene møttes i preseason i Dublin, Så vant Napoli 1-0 hjemme i den første kampen mellom lagene i Champions League, før Liverpool vant 1-0 på Anfield da gruppespillet ble avgjort. Lagene møttes igjen i sommer til preasonkamp i Edinburgh, og da vant Napoli 3-0.

– Napoli er virkelig er godt lag. Hjemmekampen vi spilte mot dem var en av de beste kampene vi spilte fordi det var så solid. Det var ikke lov å slippe inn mål mot Napoli med den styrken de har på kontringer. I preseaon-kamper som da vi vant 5-0 i Dublin var jeg ikke interessert i resultatet, og det var jeg heller ikke da vi tapte 3-0 i sommer, men man kan se hvor gode de er.

– Når det gjelder de andre lagene, så vet jeg hvordan folk er, og at de vil se på dem som «de mindre lagene» i gruppen. Det er de ikke.

– Jeg vet ikke hvordan det var med Genk, men Salzburg kjempet så lenge og så hardt for å bli en del av Champions League, så de vil kjempe med alt de har. De vil ha 30.000 på stadion som vil vise hvor lenge de har ventet på dette, sier Klopp.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.10.2019 kl 21:20

Champions League-finalen kan bli flyttet grunnet Tyrkias militæraksjon i Syria

Champions League-finalen 2020 skal spilles i Istanbul, men UEFA har blitt spurt om flytte finalen.

+
16.10.2019 kl 17:48

Solskjær bekrefter: Pogba og de Gea mister søndagens kamp

Solskjær bekrefter at Manchester United må klare seg uten to av sine største stjerner når Liverpool kommer på besøk.

+
16.10.2019 kl 16:59

Forsinkelse i offentliggjøringen av TV-kampene skaper misnøye blant supportere

TV-kampene i Premier League for desember og januar skulle blitt offentliggjort fredag 11. oktober, men har fremdeles ikke kommet ut.

+
16.10.2019 kl 15:08

Hoever tatt ut i landslagstroppen til U17 VM

Liverpool får enda tynnere dekning på høyrebacken.

+