Nesten en million til får tilgang på TV 2 Sport 1

Ytterligere 950 000 husstander kan se sportskanalen TV 2 Sport 1, som inkluderer kamper fra Premier League og Champions League, fra og med i morgen.

5. aug 2019 kl 09.05 Torbjørn Flatin

TV 2 informerer at de nå er blitt enig med Telenor Norge og Canal Digital om en avtale som gjør at 950.000 husstander får tilgang til sportskanalen TV 2 Sport 1. Avtalen inkluderer også at de to nevnte distributørene fortsatt kan tilby TV 2 Sport Premium til sine kunder.

Inntil nå har TV 2 Sport 1 ikke vært tilgjengelig for kunder av Telenor Norge og Canal Digital, som har måttet benytte seg av TV 2 Sumo for bl.a. å få tilgang til flere kamper med Liverpool i Champions League. Det er en kanal som ved enkelte tilfeller også viser de helrøde fra Premier League.

Klar fra 6. august

Ofte har den mest attraktive kampen blitt satt opp på TV 2 Sport 1. – Vi er glade for enigheten med TV 2 Sport 1, slik at enda flere kan nyte godt av fantastisk sportsinnhold fra TV 2, sier sjefsredaktør og administrerende direktør i TV 2, Olav T. Sandnes. – Med Telenor og Canal Digital på laget når vi nå nesten åtti prosent av norske husstander.

TV 2 Sport vil være tilgjengelig i Grunnpakken for kunder av Telenor Norge og i familiepakken for Canal Digital, og vil bli tilgjengelig for kundene fra 6. august.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]