Ny skade på Keita?

Naby Keita forlot tirsdagens treningsøkt tidlig sammen med en fysioterapeut.

13. aug 2019 kl 20.51 Odd Sindre Tonning

Naby Keita har vært skadeforfulgt etter at han kom til Liverpool, og hans skademareritt kan nettopp ha blitt forlenget.

Det meldes nemlig nå at guineaneren forlot tirsdagens trening sammen med en fysioterapeut, før økten var over.

«Han ser ikke fornøyd ut. Han hadde ikke hastverk med å forlate banen med en fysioterapeut. Dette gir grunn til bekymring med tanke på hans skadeproblemer i det siste,» skriver Ian Doyle på Twitter. Han er en av journalistene som fulgte den åpne treningen i Istanbul tirsdag kveld. David Maddock melder det samme.

Dersom det viser seg at han er skadet, vil det bare føye seg inn i rekken av skadeopphold for guineaneren. I fjor sommer slet han med en stiv nakke under sesongoppkjøringen, han slet med en vond rygg i oktober, fikk en strekkskade på baksiden av låret et par uker senere, slet med ribbena i desember, hadde et ankelproblem i mars og avsluttet sesongen med et problem med lysken, som han slo opp igjen under Afrikamesterskapet.

Forhåpentligvis er det ikke snakk om en alvorlig skade, men det stilles nå spørsmål ved hans deltagelse i onsdagens UEFA Super Cup-finale mot Chelsea.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]