– Ønsket å ta et steg videre etter City-kampen

Divock Origi er fornøyd etter den knallsterke sesongstarten.

10. aug 2019 kl 00.41 Marius Rabben

Med Sadio Mané på benken startet den populære 24-åringen på venstresiden i angrepet mot Norwich – og takket for tilliten med scoring.

Han headet inn Liverpools flotte 4–0-scoring i 1. omgang etter en krempasning fra Trent Alexander-Arnold. Origi var også sterkt involvert i åpningsmålet da han sto for innlegget som Grant Hanley satte i eget nett.

– Veldig viktig

– Det var veldig viktig for oss å fortsette den gode jobben vi gjorde i pre-season og forrige sesong, sier han til klubbens nettside.

– Som første kamp ønsket vi at dette ville være et steg frem etter kampen mot Man City, og å vinne 4–1 mot et veldig godt lag er selvfølgelig bra for oss.

Jürgen Klopp mener at spillerne så «veldig skarpe ut» den første timen, og at laget ikke holdt nok på ballen i siste periode. Origi mener også at mye var oppløftende samtidig som noe kan forbedres.

Stor repsekt for Norwich

– Jeg synes det er mange bra elementer her, og det er ting vi fortsatt kan jobbe videre med.

– Men dette var begynnelsen på sesongen, så jeg mener det er veldig positivt, sier angriperen.

– Vi hadde stor respekt for dette laget, og vi visste at dersom vi ikke var på 100 prosent, kunne vi få problemer. Man kunne se i visse perioder at de har høy kvalitet, men jeg synes vi håndterte det bra.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]