FÅR SKRYT:  Alex Oxlade-Chamberlain frå skryt av manageren etter seieren på St. Mary's.

Trekker frem Oxlade-Chamberlain

Det var spesielt én ting som gledet Jürgen Klopp i lørdagens seier over Southampton.

Da Alex Oxlade-Chamberlain startet i Supercup-finalen mot Chelsea på onsdag, var det 477 dager etter sin forrige start for Liverpool. I Istanbul fikk han 45 minutter, og fikk det ikke helt til.

Det var derfor litt overraskende at han igjen var med fra start borte mot Southampton - men i en midtbanerolle mot gamleklubben spilte han en langt bedre kamp.

– Strålende. Det var fremragende bra, sier Jürgen Klopp til Liverpoolfc.com om Oxlade-Chamberlains prestasjon på St. Mary’s. 

– Det ble 45 minutter på onsdag, og vi kan nå med sikkerhet si at det hjalp å få de minuttene for å kjenne på intensiteten og kunne si at han nå var klar for det.

Måtte gjøre endringer

Fabinho og Jordan Henderson spilte 120 minutter i Istanbul.

– Vi måtte gjøre endringer på midten, og vi er klare for de lange løpene og alle disse helt avgjørende tingene, så vi endret det der.

– Det var fint å ha en slik mulighet, og Ox var åpenbart ikke dårlig i dag, sier han.

Oxlade-Chamberlain spilte i 89 minutter, før han ble erstattet av Jordan Henderson. Den tidligere Arsenal-spilleren har nå spilt 145 minutter denne sesongen. Han mistet nesten hele forrige sesong, og fikk bare 19 minutter spilletid for førstelaget helt på tampen av sesongen.

Hans forrige start i Premier League før lørdagens kamp var hjemme mot Bournemouth 14. april 2018, i en kamp Liverpool vant 3-0 der han hadde målgivende til Roberto Firmino. Det gikk 484 dager fra hans forrige start i Premier League, etter den alvorlige kneskaden han fikk mot Roma.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
15.09.2019 kl 20:05

– Liverpool har en bedre angrepsrekke enn Manchester City

Gary Neville er imponert over Liverpools giftige trio. Robertson mener Bobby er verdensklasse.

+
15.09.2019 kl 17:02

Napoli vant i generalprøven

Slo Sampdoria på hjemmebane.

+
15.09.2019 kl 14:20

– Det er for tidlig å bli stresset over tabellen

Vi har tatt en prat med Tommy Kvarsvik i Manchester Citys norske supporterklubb etter at de lyseblå gikk på en overraskende smell.

+
15.09.2019 kl 13:41

– Vi er fortsatt like gode venner

Sadio Mané har uttalt seg om det som skjedde på Turf Moor.

+