Tror Liverpool tar Premier League-tittelen

Jamie Redknapp tror Liverpool har det som skal til for å vinne Premier League denne sesongen.

3. aug 2019 kl 18.56 Odd Sindre Tonning

I fjor var det ett poeng som skilte Liverpool og Manchester City i kampen om gullet i Premier League, da Liverpool ble laget i historien som samlet flest poeng i en Premier League sesong, uten å vinne ligaen.

Etter å ha svelget skuffelsen over å ikke sikre seg Premier League troféet, til tross for at de bare tapte en kamp gjennom hele fjorårssesongen i ligaen, sikret de seg tittelen i Champions League tre uker etter at serien var over.

Liverpool kan ta gullet

Tidligere Liverpoolspiller Jamie Redknapp mener at Jürgen Klopps motivasjonsevner er noe av grunnen til dette.

– Etter å ha gått glipp av Premier League-tittelen med ett eneste poeng til Manchester City, klarte Jürgen Klopp å motivere spillerne sine igjen og sørget for at de ikke gikk glipp av å bli kronet som europeiske mestre, sier Redknapp ifølge Liverpool Echo.

Og årets sesong tror Redknapp kan bli hakket bedre, og han forventer at Champions League-tittelen bare er starten for Klopp og Liverpool.

– Det var Klopps første trofé med klubben, og jeg mistenker at der kommer til å komme mer denne sesongen, inkludert Premier League-tittelen.

Men noen overlegen seier forventer han ikke.

– Jeg forventer at kampen kommer til å bli så tett som i fjor, men jeg har følelsen av at Liverpool kan ta det fra sine rivaler i år, om enn med små marginer.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]