FORBEDRING:  Andrew Robertson håper å se forbedring fra Liverpool i de hjemlige cupene denne sesongen.

– Vi må gjøre det bedre i de hjemlige cupene

Andrew Robertson mener Liverpool må gjøre det bedre i FA- og Ligacupen, samtidig som de prøver å vinne Premier League for første gang på 30 år.

I et intervju med klubben forteller venstrebacken om forventningene han har inn mot en ny sesong, nå når Liverpool går inn i sesongen som europeiske mestre. Han sier at han ikke ønsker å bekymre seg for at Liverpool er det laget som alle ønsker å slå etter Champions League-triumfen enda.

– Vi må bekymre oss om det når Champions League er tilbake. Men det er noe som er nytt for oss, og noe vi må prøve å håndtere, sier Robertson.

Har hatt press på seg før

Men selv om Champions League-tittelen kan sørge for at Liverpool blir satt under større press, så mener Robertson at de fikk kjenne på hvordan det var forrige sesong, og at de er vant med presset.

– Forrige sesong måtte vi håndtere det å være det nest beste laget, og du kunne se det i den første kampen hvor mye PSG ønsket å slå oss, sier han.

– Vi vet hvordan vi skal takle det, men vi kommer ikke til å bekymre oss om det før gruppene til Champions League blir trukket, og vi ser hvem som møter hvem. Men vi gleder oss til å konkurrere på alle fronter igjen denne sesongen, og forhåpentligvis klarer vi å være konkurransedyktige i alle turneringer.

Vil ta det neste steget

Selv om Liverpool sikret seg Champions League-tittelen og endte på andreplass i ligaen, imponerte de ikke i alle turneringene de deltok i.

I FA Cupen ble det en tidlig exit i tredje runde, første runden Liverpool var med i, mot Wolverhampton. Mens de i Ligacupen røyk ut mot Chelsea på første forsøk. Robertson mener Liverpool må forbedre seg i disse turneringene, samtidig som de tar steg i ligaen.

– Vi må gjøre det bedre i de hjemlige cupene. I Premier League må vi ta det neste steget. I Champions League må vi gjøre det vi har gjort de siste sesongene.

– Det kommer til å bli en interessant sesong, en sesong jeg håper kan ende med mer suksess for klubben.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
13.10.2019 kl 21:03

Akademidirektøren snakker for første gang om Duncan-saken

– Ikke alle spillere ønsker å vente og utvikle seg under oss, og det må vi respektere.

+
13.10.2019 kl 17:54

Wijnaldum-dobbel sikret nederlandsk seier

Gini i storform for landslaget.

+
13.10.2019 kl 14:53

– Lagene jeg spilte i manglet alltid en John Barnes-type, det har Liverpool nå

Jamie Carraghers favorittspiller i Liverpool er Sadio Mané.

+
13.10.2019 kl 11:46

– Klopp hatet fokuset på det kommersielle i Man Utd

Derfor sa Klopp nei til Manchester United før han takket ja til Liverpool.

+