– Vi ønsker aldri å møte Liverpool

Det blir en tidlig toppkamp på Anfield til helgen.

19. aug 2019 kl 09.59 Arild Skjæveland

Før Manchester United har spilt borte mot Wolverhampton, er det bare to lag i Premier League som står med full pott etter to serierunder. Det er Liverpool og Arsenal.

Lørdag kveld møtes lagene på Anfield.

Jürgen Klopps lag har ikke tapt en kamp på hjemmebane i Premier League på over to år. Sist «The Gunners» vant på Anfield var i september 2012, da Lukas Podolski og Santi Cazorla scoret målene.

Vil ikke møte Liverpool

Arsenal har slått Newcastle og Burnley i sine to første kamper. Etter kampen mot Burnley fikk manager Unai Emery spørsmål om det som skal skje neste helg.

– Vi ønsker aldri å spille mot Liverpool. Det er en utfordring, og en god test. Målet vårt er å redusere avstanden mellom oss og Manchester City og Liverpool fra forrige sesong, og når vi møter dem er det en god mulighet for å vise hvor mye bedre vi kan være, sier spanjolen ifølge Liverpool Echo.

– Dersom du hadde spurt meg i forrige uke om vi er bedre nå enn i fjor, så er svaret at jeg ikke vet. Det er det samme dersom du spør om vi vil bli sterkere med de tre spillerne i angrep. Alle spillerne må vise at vi skal gjøre en stor forskjell fra i fjor når det kommer til poeng - men jeg mener at vi har den riktige lagånden i garderoben, og er veldig glad for å se at laget involverer seg i prosessen nå, sier han.

– Vi drar til Anfield med seks poeng etter to kamper. Neste uke blir veldig bra for alle som støtter Arsenal.

Liverpool - Arsenal spilles lørdag kl. 18.30, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]