BBC:Wilson har bestått den medisinske sjekken

Det ventes en bekreftelse på utlånet det neste døgnet.

6. aug 2019 kl 19.23 Arild Skjæveland

I løpet av de neste 24 timene vil utlånsavtalen til Harry Wilson bekreftes. Det melder BBC Sport.

I dag har 22-åringen vært på medisinsk sjekk i Bournemouth. Sørkystklubben vil ikke få opsjon på kjøp av vingen, ifølge lokale journalister som Dominic King, Andy Hunter og Melissa Reddy.

Da det ble lagt ut profilbilder av Liverpools tropp for neste sesong, var verken Wilson eller Ryan Kent avbildet. Begge er på vei bort.

18 mål forrige sesong

Wilson imponerte på utlån for Derby County i Championship forrige sesong, og har blitt linket bort hele sommer. Det har vært snakk om overgangssum på over 20 millioner pund. Nå ser det ut som at løsningen heller ble et utlån, der han vil få Premier League-erfaring.

Det var etter at Wilsons landslagskollega David Brooks skadet seg at Bournemouth kontaktet Liverpool. Brooks er nå ute i tre måneder med en ankelskade.

Forrige sesong scoret Wilson 18 mål på 49 kamper, og flere Liverpool-supportere håpet at han ville være en del av troppen for den kommende sesongen. Det har ikke kommet flere detaljer rundt overgangen - om Bournemouth må betale en sum, eller om LFC kan hente ham tilbake dersom det skulle oppstå en krise i Jürgen Klopps angrep.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]