Alexander-Arnold om hvorfor han tok frisparket

Trent Alexander-Arnold åpnet årets scoringskonto i en hard batalje på Stamford Bridge.

22. sep 2019 kl 20.35 Torbjørn Flatin

To dødballer sørget for 2-0 ledelse til pause, etter en kanon av et frispark fra Trent Alexander-Arnold på streken av 16-meteren og en heading av Roberto Firmino. Chelsea hadde fått et mål strøket som følge av VAR og offside.

En redusering fra N’Golo Kanté sørget for noen nervøse sluttminutter, men de røde holdt ut til å kunne bokføre seks av seks seire i Premier League denne sesongen.

Herlig frispark

- Dette var enormt for oss. Vi kom hit i god form, prøvde å utføre den planen vi hadde lagt opp til og slå tilbake fra kampen i midtuka. De siste 25-30 minuttene var virkelig tøffe, erkjente Alexander-Arnold til Sky etter kampen.

Selv sørget han for 1-0 med en frispark-perle i krysset, i «keeperhjørnet».

- Hendo ønsket først frisparket, men jeg tenkte det var for nærme mål for ham. Jeg trodde det var for nærme til å få over muren, jeg måtte skyte i keeperhjørnet, etter at ballen ble rullet til side og jeg prøve å få et så hardt treff som mulig.

Mentalt tilbakeslag

Liverpool skapte mange muligheter på sine dødballer, men Chelsea var også farlig frempå og de blå trodde de hadde utlignet midtveis i 1. omgang.

- Det er et mentalt tilbakeslag for det andre laget. Du tror du har scoret, feirer, kommer tilbake i posisjon og så blir plutselig målet annullert, erkjenner Trent.

PANG!
PANG!  Trent Alexander-Arnold har avfyrt sin rakett på Stamford Bridge.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]