Siste nytt om skader:Alisson kan være tilbake på fellestrening søndag

– Han er veldig nærme nå, sier Klopp.

27. sep 2019 kl 14.00 Marius Rabben

Etter sju uker på sidelinja går skadeoppholdet endelig mot slutten for mannen som denne uka ble kåret til verdens beste keeper i 2019 av FIFA.

Alisson Becker, som har vært ute siden ligaåpningen med en leggskade, gjennomførte en «full økt» med keepertrenerne i går, forteller Jürgen Klopp.

Håpet er at sisteskansen kan trene med laget igjen rett etter morgendagens møte med Sheffield United, slik at han deltar på søndagens fellestrening.

– Nærmere og nærmere

– Ali er på god vei. I går trente han, ikke med oss andre, men med keepertrenerne, en full økt, så han kommer nærmere og nærmere, sier Klopp til pressen på Melwood.

MØTER SHEFFIELD UNITED:
MØTER SHEFFIELD UNITED:  Jürgen Klopps seiersvante mannskap besøker Sheffield United for første gang siden de rykket ned i 2006/07-sesongen. I dag kom han med siste nytt til pressen.

– Vi får se hvordan det ligger an. Nå skal vi prate med det medisinske teamet.

– Så Ali ser ut til å være nærme, men det er det medisinske apparatet som har siste ord, åpenbart, ettersom vi må spørre dem hvordan situasjonen er helt nøyaktig.

Tidligere har Klopp uttalt at målet er å se brasilianeren, som fyller 27 år neste uke, tilbake etter neste landslagspause. Før den tid skal de røde møte Sheffield United (B), Red Bull Salzburg (H) og Leicester (H).

– Ali er ikke aktuell for morgendagen, påpeker Klopp.

– Det ser kanskje ut til at han kan trene med laget igjen fra og med søndag. Vi vet ikke 100 prosent ennå, men han er veldig nærme nå.

Mané og Origi klare – Shaqiri fortsatt ute

Sadio Mané, som ble byttet ut i 2. omgang mot Chelsea forrige helg med en lårhøne og en smell under kneet, trente som normalt igjen i går. Det gjorde også Divock Origi, som skadet ankelen mot Newcastle 14. september.

Xherdan Shaqiri er imidlertid fortsatt utilgjengelig, bekrefter Klopp.

UTE:
UTE:  Xherdan Shaqiri fikk problemer med leggen før cupkampen mot MK Dons, og undersøkelsene viste en liten muskelavrivning som fortsatt holder ham ute.

– Shaq er ikke klar ennå. Han driver med rehabilitering, sier manageren.

Ellers er det flere som fikk noen trøkker i ligacupen onsdag, uten at det skal være fare for noen skadeavbrekk.

– Milly (James Milner) fikk en smell i ryggen mot MK Dons, tidlig i kampen. Det så litt vrient ut etter kampen, men det bør være i orden nå. Curtis Jones er en annen som fikk en smell, men det er alt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]