Avslappet til Milners kontraktsituasjon - men partene er i samtaler

James Milner er inne i sitt siste år av sin avtale.

28. sep 2019 kl 08.39 Arild Skjæveland

James Milner fyller snart 34 år, og til sommeren går kontrakten hans med Liverpool ut. Det er den samme kontrakten han signerte da han kom til klubben som Bosman-spiller 2015.

Tidligere i september ble det rapportert at LFC ønsker å tilby veteranen en ny avtale. Jürgen Klopp virker avslappet til situasjonen når han blir spurt.

– «Milly» er utrolig viktig for oss. Han er «Mr. Professional». Han er veldig seriøs om det han gjør, og er en rollemodell for de yngre spillerne i klubben. Det er flott at du kan ta ut et lag med fem unggutter og seks førstelagspillere i en cupkamp, uten å måtte bekymre deg fordi du har en som Milly på laget, sier Jürgen til The Guardian.

– Han er fortsatt veldig ambisiøs, sånn er han. Han har fortsatt flere år igjen sier han.

Avslappet

Klopp bekrefter langt på vei at en kontraktsforlengelse har blitt diskutert.

– Det er bare september, så ingen er nervøse. Jeg ser ikke noen grunn til å bekymre meg, for han elsker bare det han gjør, og er tilfreds med der han er i karrieren, sier manageren.

– Da han slo gjennom var han den beste unge spilleren i sin aldersgruppe. Han vokste opp på den vanskelige måten, og spilte for mange forskjellige klubber. Nå er han eldre, og har funnet roen. Jeg tror han trives her, og for klubben er det flott å ha ham her. Han kan spille i fem posisjoner.

Sheffield United - Liverpool spilles kl. 13.30, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]