Chelsea-duo kjemper for å bli klare til søndag

Liverpools neste motstander har skadeproblemer før helgens toppoppgjør.

18. sep 2019 kl 14.19 Torbjørn Flatin

Det ble tap både for Liverpool og Chelsea ved første hindre i gruppespillet i Champions. De røde vente hjem fra Napoli med 0-2 i sekken, mens klubben fra Londons beste vestkant slikker sårene etter 0-1 hjemme mot Valencia.

Mount skadet mot Valencia

Ross Barkley brente straffe da hans lag lå under i London, mens den unge midtbanespilleren Mason Mount måtte forlate banen etter bare et kvarter etter effekten av en stygg takling.

Ifølge manager Frank Lampard er det ennå usikkert hvor lenge Mount blir ute, men han er i utgangspunktet ikke utelukket fra søndagens kamp mot Liverpool.

Kante er ute

Skadelisten til Chelsea er blant de lengre i Premier League. Ruben Loftus Cheek er ikke ventet tilbake før i november, mens bokstavelig talt sentrale N’Golo Kante nærmer seg men er trolig minst en uke unna comeback.

Emerson og Callum Hudson-Odoi vurderes også som usikre.

En som kan bli klar er midtstopper Antonio Rudiger. Den storvokste forsvareren sliter med en lyskeskade, men kan rekke kampen kl 17.30 på søndag.

Bra start for Chelsea

Etter Liverpool med 15 og Manchester City med 10 poeng, er Chelsea er et av seks lag som har bokført åtte poeng så langt denne sesongen. I tillegg møtte de som kjent Liverpool i Super Cup, hvor det etter 2-2 etter 120 minutter ble tap i straffespark-konkurransen for de blå.

Laget til Chelsea mot Valencia på tirsdag:

Arrizabalaga, Zouma (Giorud 73), Christensen, Tomori, Azpilicueta, Jorginho, Kovacic (Barkley 80), Alonso, Willian, Mount (Pedro 16), Abraham

Har du innspill til journalisten?
[email protected]