Daglig leder Peter Moore besøkte skadet supporter på sykehus

Liverpool-fans ble angrepet av pøbler fra Napoli før gårsdagens kamp.

18. sep 2019 kl 08.33 Torbjørn Flatin

Etter at en venn av Steven Allen sendte ut en twittermelding om at han hadde «kollapset ved pause etter å ha mistet betydelig blod som følge av et bakholdsangrep fra Napoli-fans», og den hjemmeværende vennen Matty Johnson lurte på om de som var i nærheten av sykehuset kunne sjekke hvordan det gikk med Allen, tok daglig leder i Liverpool FC, Peter Moore, affære.

Komfortabel

Moore tvitret senere at han «var på sykehuset sammen med Steven».

«Vi kommer ikke til å forlate ham før han er komfortabel, slik at alle kan slutte å bekymre seg. Prøver å få ham til en doktor, men ingen leger eller politi synes å ha noe hastverk med det.»

Lederen i LFC kunngjorde senere at «staben på sykehuset og politiet har nå hjulpet Steven og vært veldig samarbeidsvillige. Han vil bli fulgt opp utover kvelden. Han har bedt meg om å takke alle som har vist sin omtanke.»

Supporterbråk

Det er ikke uvanlig at fans fra Liverpool har blitt utsatt for angrep i forbindelse med kamper i Italia.

Ifølge The Telegraph skal Merseyside Police ha meldt at to menn fra Storbritannia ha blitt påført kutt, men etter behandling likevel overvært kampen.

En supporter uttalte til Liverpool Echo at ti fans på mopeder, med tildekkede ansikter, hadde kjørt opp til gjestefans og brukt belter til å angripe med. «Dette er andre gangen jeg har vært utsatt for bråk her, jeg kommer aldri tilbake.»

På italiensk fjernsyn ble det meldt om «uroligheter» mellom fans i sentrum.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]