TØFT PROGRAM:  Liverpool har et tøft og travelt program før neste landslagspause.

– Den neste måneden blir tøff

Virgil van Dijk ser frem mot sju kamper på tre uker før neste landslagspause.

Spillerne returnerer nå til Melwood etter landslagsfotball, og starter forberedelsene inn mot lørdagens Premier League-kamp mot Newcastle.

I de tre ukene fra lørdag til neste landslagspause i oktober skal Liverpool møte Newcastle (H), Napoli (B), Chelsea (B), MK Dons (B), Sheffield United (B), RB Salzburg (H) og Leicester (H).

– Vi ønsker å holde det gående, og vil vinne hver kamp vi har foran oss. Det er sju kamper før den neste landslagspausen. Vi vil vinne alle, så sju seire er målet og det vi må prøve på, sier Virgil van Dijk til The Mirror.

– Det er tøft å si om det vil være nok å vinne tittelen om vi tar like mange poeng som forrige sesong. Du må bare vinne kampene dine, det er det eneste du må tenke på. Vi vet akkurat hvor gode Manchester City vil være igjen denne sesongen, sier han.

Tøffe kamper

Virgil mener to av de sju kampene skiller seg ut.

– Det er flere turneringer der vi kan prøve å ha suksess. De neste ukene vil vi spille lørdag/tirsdag nesten hele tiden. Det er noen tøffe kamper.

– Vi har Chelsea borte og Napoli borte i Europa. Ligacupen er aldri enkelt. Vi vet hvor tøft det kommer til å bli, både i denne perioden og resten av sesongen. Men vi har mentaliteten og spillerne til å vinne hver eneste kamp vi har foran oss, sier han.

Stolt over pris

Midtstopperen ble nylig kåret til årets spiller a UEFA, og er bookmakernes favoritt til å vinne Ballon d’Or senere i år.

– Jeg var veldig stolt over å vinne både UEFA- og PFA-prisen. Jeg visste at Fabio Cannavaro var den siste spilleren som vant UEFA sin, og det var lenge siden, sier han.

– Det vil alltid være mange meninger om hvem som er den beste spilleren, og om det er en forsvarer eller en mer offensiv spiller. Jeg er bare veldig stolt over at jeg ble valgt.

Nederland vant begge kampene sine i denne landslagspausen, mot Tyskland og Estland.

– Det har vært en god uke, der vi har fått med oss maks antall poeng. Nå er fokuset mitt restitusjon og å bli klar for Newcastle på lørdag.

Liverpool - Newcastle spilles lørdag kl. 13.30, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.10.2019 kl 21:20

Champions League-finalen kan bli flyttet grunnet Tyrkias militæraksjon i Syria

Champions League-finalen 2020 skal spilles i Istanbul, men UEFA har blitt spurt om flytte finalen.

+
16.10.2019 kl 17:48

Solskjær bekrefter: Pogba og de Gea mister søndagens kamp

Solskjær bekrefter at Manchester United må klare seg uten to av sine største stjerner når Liverpool kommer på besøk.

+
16.10.2019 kl 16:59

Forsinkelse i offentliggjøringen av TV-kampene skaper misnøye blant supportere

TV-kampene i Premier League for desember og januar skulle blitt offentliggjort fredag 11. oktober, men har fremdeles ikke kommet ut.

+
16.10.2019 kl 15:08

Hoever tatt ut i landslagstroppen til U17 VM

Liverpool får enda tynnere dekning på høyrebacken.

+