OVERBEVISTE:  Leicester knuste Newcastle 5-0 på søndag.

Lørdag blir det toppkamp på Anfield

Det blir nummer én mot tre på Anfield neste helg - de to lagene med færrest baklengs til nå.

Leicester City imponerte stort søndag kveld, og slo Newcastle United hele 5-0 på King Power Stadium.

Jamie Vardy og co var store forhåndsfavoritter, men ledet bare 1-0 da Isaac Hayden gjorde livet tøft for sine lagkamerater med å bli vist ut etter en håpløs takling. Ricardo Pereira scoret kampens første, Vardy scoret to, Wilfried Ndidi scoret ett, og Paul Dummett scoret et selvmål i det som var den eneste søndagskampen denne runden.

Leicester er Liverpools neste motstander i Premier League.

To baklengs mer enn på samme tid i fjor

Med fem baklengsmål er Liverpool og Leicester de to lagene som har sluppet inn færrest baklengsmål så langt i denne Premier League-sesongen.

Liverpools forsvar har fått litt kritikk i sesongstarten, og spesielt etter de tre første kampene der det ble sluppet inn «billige» scoringer imot. På samme tid forrige sesong sto Van Dijk og co med tre baklengs.

Leicester har også kun sluppet inn fem mål - noe som kanskje er ekstra imponerende ettersom de solgte midtstopper Harry Maguire til Manchester United for 80 millioner pund i sommer. Erstatteren Çağlar Söyüncü fra Tyrkia har gjort sakene sine meget bra til nå.

Rodgers tilbake til Anfield

Leicester og Manchester City var de to eneste lagene som fikk med seg poeng fra Anfield forrige sesong. Oppgjøret mellom LFC og Leicester endte 1-1. Da var Claude Puel manager for «the Foxes».

Under en måned senere sparket de franskmannen, og erstattet Brendan Rodgers. Det blir altså første gang Rodgers er tilbake på Anfield siden han mistet jobben i Liverpool i 2015.

Laget hans ligger nå på 3. plass i Premier League, sju poeng bak Liverpool. Det er bare Liverpool (49 poeng) og Manchester City (46 poeng) som har tatt flere poeng i ligaen enn Rodgers etter at han fikk Leicester-jobben. Han har tatt 34 poeng siden 26. februar. Det melder Artur Petrosyan på Twitter.

I midtuken skal Liverpool møte RB Salzburg i en viktig Champions League-kamp, mens Leicester kan hvile og forberede seg til lørdagens kamp.

Liverpool - Leicester spilles lørdag kl. 16.00, og sendes på TV 2 Sport Premium, TV 2 Sport 1 og TV 2 Sumo.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
13.10.2019 kl 21:03

Akademidirektøren snakker for første gang om Duncan-saken

– Ikke alle spillere ønsker å vente og utvikle seg under oss, og det må vi respektere.

+
13.10.2019 kl 17:54

Wijnaldum-dobbel sikret nederlandsk seier

Gini i storform for landslaget.

+
13.10.2019 kl 14:53

– Lagene jeg spilte i manglet alltid en John Barnes-type, det har Liverpool nå

Jamie Carraghers favorittspiller i Liverpool er Sadio Mané.

+
13.10.2019 kl 11:46

– Klopp hatet fokuset på det kommersielle i Man Utd

Derfor sa Klopp nei til Manchester United før han takket ja til Liverpool.

+