- Det føles som en stor seier

Jürgen Klopp var fornøyd med hvordan hans lag håndterte det som skjedde på Stamford Bridge.

22. sep 2019 kl 22.22 Torbjørn Flatin

- Jeg vil si vi var veldig gode i perioder, mente Klopp etter 2-1 seier mot Chelsea og seks av seks ligaseire så langt i 2019/20.

- Chelsea hadde også sine perioder, men det er bare fordi de er et godt lag. Vi scoret to herlige mål, hadde mye utmerket press hvor vi vant ballen helt i de riktige områdene, men så brukte vi ikke ballen bra nok.

- Etter pause kunne vi ha økt til tre og fire, men når Kanté så scoret et vidunderlig mål da er det klart at det er åpen kamp igjen.

- Vi måtte forsvare oss og gjøre en jobb. Dette er et vanskelig sted å komme til, det er en stund siden vi vant her. Det føles som en stor seier, for å være ærlig.

Vant fortjent

- Jeg kan ikke se det for øyeblikket, at det bare dreier seg om to lag, svarte Klopp på om han trodde det igjen vil stå mellom Manchester City og Liverpool.

- Det er fortsatt 32 kamper igjen å spille, jeg vil hevde det er litt tidlig å si noe slikt.

- Hvor viktig denne seieren er har jeg ingen peiling på, men det vil alltid være viktig. Vi vet ikke hvordan sesongen vil fortone seg fremover. Når alt kommer til alt reagerte vi bra på de forskjellige situasjonene som oppstod i dag og jeg synes vi vant fortjent.

Dødballer

- Den med Robbo har vi gått igjennom på treningsfeltet, kommenterte manageren om målene som kom fra dødballer.

- Den med Trent er det guttene selv som har best oversikt over ute på banen. Det er deres jobb å vurdere den beste muligheten til å score.

- Pete Krawietz og analyseteamet gjør en glimrende jobb med dødballer, men da spesielt på cornere og slikt. Direkte frispark er det guttene selv som må ordne, vi kan ikke vise dem hvor de skal skyte ballen.

- Jeg likte også cornerne som vi hadde i 2. omgang og hvor vi trolig skulle ha scoret to mål. Jeg vil ikke si det var en kamp som dreide seg om dødballer. Vi var godt inne i kampen og spilte en del bra, men til slutt må du finne en måte å score på og det greide vi.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]