FIKK KONTRAKT:  Andy Lonergan har kontrakt ut sesongen.

– Er du ikke påskrudd på trening blir du avslørt med en gang

Andy Lonergan beskriver tiden i Liverpool som en fantastisk opplevelse.

35 år gamle Andy Lonergan ble frigitt av Middlesbrough tidligere i sommer. Noen uker senere var han med på flyet Liverpools pre-seasontur i USA.

Så kom Alisson tilbake, og Lonergan var ferdig - men skaden mot Norwich gjorde at telefonen ringte igjen og han ble bedt om å komme tilbake. Nå har han sittet på benken i Supercup-finalen, og i bortekampen mot Southampton i Premier League.

– Det har vært en strålende opplevelse, og det er en jobb der du må prestere på det høyeste nivået hver eneste dag, sier veteranen i et intervju med Lancashire Post

– Dersom du ikke er påskrudd på trening, vil du bli avslørt med en gang. Du har angripere i verdensklasse som skyter på deg på trening hver eneste dag, forteller målvakten.

Alle presterer på trening

Prestasjonene på treningsfeltet har tydeligvis gjort et inntrykk på Lonergan.

– Jeg har vært i klubber tidligere der du har et par spillere som kanskje ikke er gode på trening, men som vil levere i kamp. I Liverpool er hver eneste spiller god i hver treningsøkt, og standarden på arbeidet og avslutningene på treningene er strålende, sier han.

– Det er en flott gruppe gutter, veldig jordnære folk som er på toppen av karrieren. Jürgen Klopp er strålende å jobbe med, og det er hele støtteapparatet hans. Det jeg har funnet ut etter å ha gått til Liverpool er at graden av kontroll, og forventningene er på et annet nivå.

– Fra utsiden er det gedigent, og det er alltid press. På en måte merket jeg det da jeg signerte. Det var et par dager der jeg måtte skru av telefonen fordi jeg fikk så mange meldinger. Jeg setter pris på alle lykkeønskningene og støtten, men måtte fokusere på jobben.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
15.09.2019 kl 20:05

– Liverpool har en bedre angrepsrekke enn Manchester City

Gary Neville er imponert over Liverpools giftige trio. Robertson mener Bobby er verdensklasse.

+
15.09.2019 kl 17:02

Napoli vant i generalprøven

Slo Sampdoria på hjemmebane.

+
15.09.2019 kl 14:20

– Det er for tidlig å bli stresset over tabellen

Vi har tatt en prat med Tommy Kvarsvik i Manchester Citys norske supporterklubb etter at de lyseblå gikk på en overraskende smell.

+
15.09.2019 kl 13:41

– Vi er fortsatt like gode venner

Sadio Mané har uttalt seg om det som skjedde på Turf Moor.

+