Fikk sine første minutter for England på 529 dager

Alex Oxlade-Chamberlain og Jordan Henderson var i aksjon.

7. sep 2019 kl 20.04 Arild Skjæveland

Det er fire Liverpool-spillere i Englands landslagstropp til kampene mot Bulgaria og Kosovo - men Gareth Southgate fikk bare plass til Jordan Henderson i startoppstillingen.

England kjørte over Bulgaria på Wembley, og vant kampen 4-0. Raheem Sterling scoret ett, mens Harry Kane scoret et hattrick, der to av målene kom fra straffemerket.

Henderson spilte de første 67 minuttene, før han ble erstattet av Chelseas unggutt Mason Mount.

Ox-retur

I det 77. minutt fikk Alex Oxlade-Chamberlain sitt comeback for England, 529 dager etter sist han hadde flagget på brystet hjemme mot Italia i en privatlandskamp i slutten av mars 2018.

Det var Oxlade-Chamberlains 33. landskamp. Han har nå vært involvert i seks kamper denne sesongen for lag og landslag. Forrige sesong spilte han totalt 105 minutter for førstelaget og U23.

Det blir en ny mulighet til spilletid for Henderson, Oxlade-Chamberlain, Joe Gomez og Trent Alexander-Arnold tirsdag kveld. Da kommer Kosovo til Wembley. Den kampen har avspark kl. 20.45, og sendes på TV 2 Sport 1.