Harry Wilson scoret da Bournemouth rykket opp på 3. plass i PL

Utlånte Harry Wilson tegnet seg på scoringslisten da Bournemouth vant tidenes første bortekamp mot Southampton.

20. sep 2019 kl 23.14 Torbjørn Flatin

Bournemouth startet 6. runde i Premier League med å vinne 3-1 borte mot Southampton. Det er første gang i historien at man vinner mot storebror i sør på fremmed gress.

Ti poeng på seks kamper gir tredjeplass på tabellen, med dårligere målforskjell enn Manchester City, før de resterende kampene på lørdag og søndag.

2-0 fra Harry

Nathan Ake sørget for 1-0 ved å heade inn en corner. Liverpools utlånte Harry Wilson gjorde 2-0 da han pent avsluttet lavt i bortre hjørnet etter at Philip Billing hadde spilt ballen ut fra dødlinja. Da var det gått 35 minutter.

James Ward-Prowse skapte ny spenning ved å redusere på straffespark etter 53 minutter.

Harry Wilson ble byttet ut etter 63 minutter og erstattet av Ryan Fraser.

Southampton presset på slutten, avbrutt av en og annen kontring fra Bournmouth. Dypt på overtid surrer midtforsvaret, inklusiv keeper, det til for de røde og hvite og Callum Wilson kan stikke igjennom å sørge for 3-1 og sluttresultatet med målet åpent.