– Hva kan jeg si om Bobby som ikke alle vet allerede?

Jürgen Klopp beskriver brasilianeren som «ekstremt viktig».

4. sep 2019 kl 08.37 Arild Skjæveland

Roberto Firmino var fantastisk borte mot Burnley, og spilte en helt strålende kamp. Brasilianeren har vært veldig bra så langt denne sesongen, og får nå velfortjent skryt fra manageren.

– Forhåpentligvis fortsetter det slik, med at han knapt mister en kamp! Han har mistet noen, og det var ikke så kult. Men Bobby - hva kan kan jeg si om han som ikke alle allerede vet?, sier Jürgen Klopp til Liverpoolfc.com.

– Han er en ekstremt viktig spiller. Han liker så godt å spille i dette laget, og å være der med alle disse supre spillerne rundt seg, sier han.

– Det hjelper ham at han har all hurtigheten rundt seg, og at han kan være den luringen mellom leddene som er der og scorer mål. Ja, han er en veldig verdifull spiller for oss, sier Klopp.

Imponert over prestasjonen i Burnley

Manageren mener at laget hans leverte sesongbeste så langt borte mot Burnley. Spesielt måten laget håndterte andreballer på imponerte manageren.

– Lørdag var det beste vi har vært på andreballer i en kamp siden jeg kom til England, for vi reagerte så bra på de lange utspillene fra Pope. Det er alltid 50/50-situasjoner. 50/50 er 50/50, og du kan ikke alltid komme ut på riktig side når det er 50/50 - flaks er involvert.

– De har en klar plan, og utfører den. De spiller ballen tilbake, og så med én touch i bakrom. Det er vanskelig å forsvare seg mot, men den vår siste linje var så våken hele kvelden at Burnley ofte ble satt i offside - så vi gjorde det veldig bra, sier han.

– Defensivt, med å vinne ballen, og offensivt med å kontre, være tilstede og være klinisk - ren klasse.

Liverpools neste kamp er hjemme mot Newcastle, men den kampen spilles ikke før lørdag 14. september kl. 13.30.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]