HOLDER FORMEN?  Sadio Mané har kommet godt i gang med 2019/20.

Hvile for Sadio Mané vil hindre scoringstørke?

Liverpool skal spille sju kamper på tre uker, og som var lite produktivt for landslagsspilleren Sadio Mané forrige sesong.

Det høres kanskje rart ut for den delte toppscoreren i Premier League forrige sesong, men Sadio Mané hadde faktisk et par nokså lange tørkeperioder foran motstanderens mål under 2018/19.

Den ene perioden var etter det første landslagsoppholdet, hvor Liverpool Echo konstaterer at afrikaneren ikke nettet i de sju påfølgende kampene mot Tottenham, Paris Saint-Germain, Southampton, Chelsea (2), Napoli og Manchester City.

Kort ferie

For øvrig litt av et kamp-program, men kampene kommer like tett når neste periode med klubbkamper starter med Liverpool-Newcastle på lørdag ettermiddag. Etter det er det Napoli borte i Champions League, Chelsea borte i Premier League, nye bortekamper mot MK Dons i ligacupen og nyopprykkede Sheffield United i ligaen, før Anfield kan ta i mot Salzburg og Leicester. Den siste kampen spilles lørdag 5. oktober, før det er en ny landslagspause.

Forrige sesong kom Mané tilbake fra spill med Senegal, og etter å ha scoret fire mål på de fire kampene før det var internasjonale kamper ble det ingen fulltreffere i de sju nevnte.

Liverpools nr. 10 var den som hadde kortest ferie av alle helrøde i sommer etter spill med Senegal i Afrikamesterskapet.

Endelig fri

«Jeg har ikke hatt ferie på mer enn 20 dager under de siste sju årene, men jeg har vendt meg til det, sa Sadio da.

Han erklærte seg klar for spill igjen, noe han har dokumentert med to scoringer på denne sesongens fire første kamper i Premier League og som inkluderte et sent innhopp i premieren mot Norwich.

Likevel, det at han ble bevilget fri fra Senegal og har hatt en uke med hvile før treningene startet opp på Melwood igjen bør ha gjort ham godt.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.10.2019 kl 21:20

Champions League-finalen kan bli flyttet grunnet Tyrkias militæraksjon i Syria

Champions League-finalen 2020 skal spilles i Istanbul, men UEFA har blitt spurt om flytte finalen.

+
16.10.2019 kl 17:48

Solskjær bekrefter: Pogba og de Gea mister søndagens kamp

Solskjær bekrefter at Manchester United må klare seg uten to av sine største stjerner når Liverpool kommer på besøk.

+
16.10.2019 kl 16:59

Forsinkelse i offentliggjøringen av TV-kampene skaper misnøye blant supportere

TV-kampene i Premier League for desember og januar skulle blitt offentliggjort fredag 11. oktober, men har fremdeles ikke kommet ut.

+
16.10.2019 kl 15:08

Hoever tatt ut i landslagstroppen til U17 VM

Liverpool får enda tynnere dekning på høyrebacken.

+